20 najseksi žena 90-tih

0

Lajkovi i glasovi naših čitatelja su zbrojeni – predstavljamo vam 20 najseksipilnijih žena posljednjeg desetljeća 20. stoljeća

 

Smith

20. ANNA NICOLE SMITH

Platinasta seks bomba svojim oblinama je očarala muškarce širom svijeta kada je 1992. godine osvanula na naslovnici Playboya, a pozornost je privlačila i svojim brakom s 89-godišnjim naftnim tajkunom J. Howardom Marshallom.

 

Madonna

19. MADONNA

Poznata pjevačica je 90-tih bila na vrhuncu svoje slave, pogotovo početkom 90-tih kada je sablaznila javnost svojom knjigom Sex, prepunom eksplicitnih slika. Knjigu je pratio i album Erotica, a zahvaljujući golotinji Madonna je podizala svoju popularnost.

 

Applegate

18. CHRISTINA APPLEGATE        

Bračne vode smo uvijek gledali zbog dva razloga – Ala Bundyja i njegove priglupe, ali i jako seksi, kćeri Kelly. Christina Applegate nije ostvarila zapaženu karijeru van serije, ali svima ju je uvijek bilo dovoljno gledati kao plavušu Kelly.

 

Ryder

17. WINONA RYDER

Početkom 90-tih, Ryder je bila jako tražena glumica koja je privlačila i talentom za glumu, i izgledom. Voljeli smo je gledati u Edwardu škarorukom, Drakuli i Malim ženama, ali kako su počeli njezini problemi sa zakonom, Ryder je počela nestajati sa scene.

 

Tweed

16. SHANNON TWEED 

Svoju karijeru Tweed je počela na naslovnici Playboya 1981. godine, a ujedno je više od godine dana bila Hefnerova partnerica. Međutim, veću karijeru je ostvarila ranih 90-tih kao glumica u erotskim trilerima, ili bolje rečeno – soft pornićima.

 

Fenn2

15. SHERILYN FENN                      

Iako je imala nekoliko kvalitetnih uloga, poput one u Heleninoj kutiji, Sherilyn Fenn ćemo uvijek pamtiti kao zavodnicu iz kultne serije Twin Peaks. Uloga Audrey Horne joj je donjela nominaciju za Zlatni globus i put do snova muškaraca širom svijeta.

 

Moore

14. DEMI MOORE           

Početkom 90-tih, zahvaljujući filmovima poput Duh, Nemoralna ponuda i Razotkrivanje, Demi Moore je bila najtraženija glumica pa je za skidanje u filmu Striptiz dobila tada rekordan honorar. A u Striptizu je najbolje pokazala zašto su muškarci ludili za njom.

 

Silverstone

13. ALICIA SILVERSTONE

Kao 18-godišnjakinja, Silverstone je debitirala u filmu Zaljubljena te je svojim izgledom djevojke iz susjedstva oduševila muškarce. Pojavljivanje u dva spota Aerosmitha i uloga u Djevojkama s Beverly Hillsa donjela su joj MTV nagradu za najpoželjniju ženu 1996.

 

Schiffer

12. CLAUDIA SCHIFFER

Jedna od vladarica modnih scena početkom 90-tih je bila i plavokosa Njemica, koja je nakon pojavljivanja na naslovnici Ellea i kampanje za Guess? postala jedan od najtraženijih modela. Medijski praćena je bila i njezina veza s iluzionistom Davidom Coppefrieldom.

 

Anderson

11. PAMELA ANDERSON

Pojaviljivanje na jumbo ekranu za vrijeme utakmice američkog nogometa je rodilo zvijedu, a trčkaranje u slow motionu u crvenom kostimu je Pameli Anderson zacementiralo status jedne od najvećih seks simbola svih vremena.

 

macpherson

10. ELLE MACPHERSON                               

Zlatna vremena modne industrije (početak 90-tih), kada manekenke nisu izgledali kao hrpa kostiju, obilježila je i prekrasna Australka. Koliko je Elle bila seksi najbolje govori njezin nadimak koji je s ponosom nosila – The Body.

 

Tyler

9. LIV TYLER                      

Jedna od najvećih misterij i dan danas je kako je Steven Tyler mogao stvoriti tako savršenstvo kao što je Liv. Prelijepa glumica debitirala je u spotu Aerosmitha za Crazy, a iako njezini filmovi nisu imali previše zapaženih rezultata, Liv je uvijek privlačila pozornost.

 

Thiessen2

8. TIFFANI AMBER THIESSEN

Iako je karijeru počela u teen serijie Saved by the Bell, pažnju je privukla ulogom zavodnice Valerie u Beverly Hillsu. U konkurenciji Shannen Doherty i Jannie Grath muškarci su ipak najviše pažnje poklanjali bujnoj brineti.

 

Richards

7. DENISE RICHARDS                    

Nakon pojavljivanja u epizodnim ulogama u serijama poput Seinfelda, Richards je prvu filmsku ulogu dobila u Svemirskim marincima. Zahvaljujući izgledu odmah je privukla pozornost, a seks simbolom je postala nakon vrućeg poljupca s Neve Capmbell u Divljoj igri.

 

Milano

6. ALYSSA MILANO                       

Možda nije ostvarila filmsku karijeru, ali Alyssa Milano će uvijek biti visoko na seks listama muškaraca zahvaljujući ulogama u serijama Melrose Place i Čarobnice. Malo je poznato da je Milano u Komandosu glumila Schwarzeneggerovu kćer!

 

Hayek2

5. SALMA HAYEK

Bujna, vatrena Hispano djevojka jednostavno nije mogla proći nezapaženo. Nakon uloga u meksičkim serijama, Hayek je osvojila Hollywood u Rodriguezovom Desperadu, a tko se još ne sjeća njezinog plesa sa zmijom u Od sumraka do zore?

 

Banks

4. TYRA BANKS                

Žena jednostavno savršenih oblina je bila jedan od originalnih Victorijinih Anđela, a VH1 joj je 1997. godine dodjelio i nagradu za Supermodel godine. Njezine prirodne šestice su je stavljale na liste najseksi žena svijeta – s razlogom!

 

Electra

3. CARMEN ELECTRA     

Iako je Pamela Anderson zaštitni znak Baywatcha malo tko se neće složiti da je Carmen Electra ipa seksipilnija. Minijaturna glumica je oduševljavala svojim oblinama (koje su svi obožabali gledati u crvenom kostimu) i prodornim očima.

 

Stone

2. SHARON STONE

Jedan jedini film, ili bolje rečeno jedna jedina scena, bili su dovoljni da od Sharon Stone napravi jednog od najvećih seks simbola svih vremena! Naravno, govorimo o Sirovim strastima i sceni križanja nogu u policijskoj postaji!

 

Crawford

1. CINDY CRAWFORD

Djevojka s prepoznatljivim madežom iznad usne i danas izgleda savršeno, a zamislite kako je tek izgledala prije 20 godina kada je bila vladarica modnih scena! Djevojka savršenog izgleda je 90-tih, prema Forbesu, bila i najplaćeniji model. S razlogom!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments