17 najmoćnijih filmskih oružja

0

Nažalost, većina ovih oružja postoji samo na filmu

 

„Jedno od najopasnijih oružja s kojim se James Bond susreo bio je modni dodatak!“

 

zf1

ZF-1

Peti element

Ova bebica je švicarski nožić na steroidima! Lanser raketa, strojnica s eksplodirajućim mecima, samostrel, bacač plamena, suzavac, bacač mreže… sve što poželite je tu!

 

oddjobovsesir

ODDJOBOV ŠEŠIR

James Bond

Dijelom šešir, dijelom frizbi, dijelom giljotina! Jedno od najopasnijih oružja s kojim se James Bond susreo bio je modni dodatak!

 

samostrel

SAMOSTREL

Van Helsing

Ovo je sve samo ne običan samostrel, ovo je M16 među samostrelima! Dok drugi svako malo moraju napinjati strijele, ovaj ih samostrel ispaljuje kao strojnica! I još ima cool glavu ovna na vrhu!

 

zsu33

ZSU-33

Šakal

Koja odlična ideja! Uzeti jednu cijev iz četverocjevnog ruskog protuzrakoplovnog topa i pretvoriti ga u snajper koji skida metu s više od dva kilometra udaljenosti! I još se može njime upravljati na daljinski!

 

svetishotgun

SVETI SHOTGUN

Constantine

Idealno oružje za sve vjernike. Služi za molitvu, a kada se pojavi đavo pretvara se u ubojito oružje koje vragove šalje tamo odakle su i došli – u pakao!

 

zvijezdasmrti

ZVIJEZDA SMRTI

Ratovi zvijezda

Neslavno je završilo, ali ova je ubojita svemirska stanica mogla izmjeniti izgled cijelog svemira. Zvuči nevjerojatno, ali prošle godine je 27.000 Amerikanaca potpisalo peticiju da SAD izgradi svoju zvijezdu smrti.

 

m134minigun

M134 MINIGUN

Predator

Pucaljka, ili bolje rečeno top, koji je u stanju oboriti pola džungle, i neprijatelja sasjeći u tisuće komadića! Što je najzanimljivije, ovakvo oružje se može legalno kupiti!

 

plinskipistolj

PLINSKI PIŠTOLJ

Nema zemlje za starce

Bez krvi, bez zvuka, bez milosti – idealno oružje za plaćene ubojice. Smrt je trenutna, a kada se ubojica umori od ubijanja meta, uvijek ga može iskoristiti za ubijanje večere!

 

protonskooruzje

PROTONSKO ORUŽJE

Istjerivači duhova

Duhovi nisu od krvi i mesa pa ih se ne može pokositi strojnicom ili samostrelom, zar ne? Ali su zato tu protonski topovi koji će ga uništiti jednom zauvijek!

 

mjolnir

MJOLNIR

Thor

Najmoćniji malj ikada napravljen, oružje kojeg običan čovjek ne može koristiti, ali zato itekako služi Thoru!

 

dobrisamaritanac

DOBRI SAMARITANAC

Hellboy

Ovo oružje je sve samo ne dobri samaritanac. Ima mjesta samo za četiri metka, ali svaki ima snagu krstarećeg projektila! Dakle – više nego dovoljno!

 

amp

AMP

Avatar

Robot nije, već borbeno odjelo! Popenjite se u ovo čudo, i postajete vojnik iz budućnosti koji može poharati cijeli grad! Da nam je jedno ovakvo čudo…

 

nogatop

NOGA – TOP

Planet terora

Do pojave ove Rodriguezove noćne more nismo ni mogli zamisliti ovakvo oružje. A tada se pojavila seksi Cherry koja je imala jednu seksi nogu i jedan seksi top!

 

emppuska

EMP PUŠKA

Vitez tame: Povratak

Ovo oružje nije namjenjeno ubijanju protivnika, već onemogućavanju rada svega elektronskog. Dobro bi došlo kada bi netko pustio CD Justina Biebera ili One Direction!

 

alientech

ALIEN TECH

Okrug 9

Jedno od najcool pružja koje smo vidjeli na filmovima namjenjeno je ubijanju južnoafričkih vanzemaljaca! Nema toga što ova beba ne može!

 

m56smatrgun

M56 SMARTGUN

Aliens

Svojevrsni „šarac“ kojeg su koristili svemirski marinci. Sve vojske imaju par vojnika s teškim naoružanjem, a ovako će to izgledati u budućnosti!

 

dildobazuka

DILDO BAZUKA

Jackass

Guza Brandona Novaka se još vjerojatno oporavlja od ovog izuma suludog Knoxvillea. Ovo ludo oružje čak ima i laserski ciljnik kako bi bolje naciljali nečju stražnjicu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ford Police Interceptor Utility

Policajci iz Chicaga će dobiti nova moćna vozila   Dok hrvatska policija koristi Škode, Ford je za policiju iz Chicaga pripremio moćno vozilo naziva Police ...