16 stvari koje bi se trebale naći u vašoj garderobi

0

Yves Saint Lorent je jednom pametno rekao „Moda je prolazna, ali stil je vječan“. Svaki muškarac bi se trebao držati ove izjave, što znači da bi se u vašoj garderobi, bez obzira na trenutne modne trendove, trebalo naći mjesta za ove odjevne predmete koji će uvijek od vas napraviti muškarca sa stilom!

Oxford košulja. Klasična bijela košulja je ono što svaki muškarac jednostavno mora imati jer se ove košulje mogu kombinirati baš sa svim. Ukoliko ste u mogućnosti, kupite si više komada ovih košulja.

Jeans hlače. Klasični komad odjeće kojeg jednostavno morate posjedovati. Dolaze u različitim bojama i stilovima, a birajte one klasične koje možete nositi kako u poslovnim tako i u ležernim prigodama.

Majice kratkih rukava. Klasične majice kratkih rukava, bez printa, su nešto što vam je potrebno svakodnevno. Bilo da ih nosite same (ljeti), ili ispod košulja i vesta, izaberite kvalitetne pamučne majice u neutralnim bojama kako bi ih lako mogli kombinirati.

Pilotska jakna. Izuzetno muževan komad odjeće koji se može kombinirati s toliko puno komada odjeće a prednost mu je i što dobro stoji različitim građama muškaraca. uz ovo ne zaboravite i kvalitetne pilotske naočale.

Odijelo. Ovo se podrazumijeva – ozbiljan muškarac mora imati barem jedno, a poželjno i više, kvalitetnih odjela kako za svečane prigode, tako i za ozbiljne sastanke i poslovne prilike.

Vesta. Odličan komad odjeće koji se može nositi kako u poslovnim i službenim prilikama, tako i u onim ležernijim. Birajte veste nenapadnih boja kao što je npr. siva.

Sat. Muškarac bez sata je muškarac bez stila – vrlo jednostavno. Zaboravite digitalne satove, kao i satove koji se kupuju na kioscima, te investirajte u pravi otmjeni sat koji će vam ujedno služiti i kao izvrstan modni dodatak.

Kišni mantil. Kišni mantili ne samo da su u modi, i s njima nikada nećete pogriješiti, nego su i izuzetno funkcionalni. Pogotovo u ovo prevrtljivo vrijeme kada nas kiša često uhvati.

Kožne cipele. Dobra obuća glavu čuva pa bi tako u svojoj garderobi obavezno trebali naći mjesta za barem jedan, a poželjno i više, par kvalitetnih kožnih cipela.

Sportski sako. Sportski sako je izuzetan komad odjeće jer se može nositi u toliko puno kombinacija, a odličan je i za sve prigode kada je odijelo previše, a pilotska jakna premalo.

Tenisice. Ne morate se baviti sportom da bi imali tenisice. Kvalitetne, i to bijele, tenisice bi trebao imati svaki pravi muškarac jer ih možete nositi i na trenerku, jeans ali čak i na odijelo u nekim ležernijim prigodama!

Polo majica. Pravi muškarci ne nose obične majice kratkih rukava već će njihov izbor uvijek biti kvalitetna polo majica! Nabavite nekoliko komada za nadolazeće tople dane.

Jeans jakna. Možda je vrijeme zaluđenosti jeansom prošlo, ali jeans jakna je evergreen komad odjeće kojeg je uvijek dobro imati! Uz malo mašte možete je kombinirati gotovo sa svim.

Karirana košulja. Košulja je dobro imati svih vrsta, ali osim oxford košulje karirana je ta koju bi morali imati! Bilo da je riječ o flanelskoj košulji, ili o tanjoj – karirana košulja je svojevrsni simbol muževnosti.

Hlače od trenerke. Kvalitetne pamučne hlače od trenerke bi također trebale naći mjesto u vašoj garderobi. Ne samo da bi ih nosili u toplini svog doma, nego i za vrijeme šetnja, pa čak i odlazaka na kavu.

Kaput. I na kraju, nešto što svaki muškarac mora imati jest kvalitetan kaput koji će vas u hladnijim danima ne samo zaštititi, nego će i svojim izgledom pridonijeti vašem stilu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kavkažani – nadolazeća MMA sila!

Poznati MMA blogeri tvrde da se borci s Kavkaza spuštaju da bi osvojili MMA   „Dagestan i Čečenija imaju zajedno oko četiri milijuna stanovnika a ...