16 narcisoidnih Ibrahimovićevih izjava

0

Nedavna Ibrahimovićeva izjava o Francuskoj i njihovom nogometu samo je još jedna u nizu umišljenih izjava ovog nogometaša

 

1. Moraš pitati svoju suprugu o tome – nakon što ga je novinar pitao odakle mu ogrebotine na licu

2. Zlatan ne ide na audicije – kada mu je Arsen Wenger, kao mladom igraču, ponudi da dođe na provu u Arsenal

3. Dođi kod mene pa ćeš vidjeti jesam li gay. I povedi svoju sestru sa sobom – novinarki koja ga je pitala o glasinama da je gay.

4. Tražimo apartman u Parizu. Ako ga ne nađemo, morat ćemo kupiti hotel – na pitanje je li našao odgovarajući smještaj nakon što je preselio u PSG.

5. Nisam je još pronašao. A kada je pronađem, ona će htjeti biti sa mnom – na pitanje tko mu je najzgodnija žena na svijetu.

6. To je Zlatan-stil – na pitanje je li njegov stil nogometa više švedski ili ex-jugoslavenski.

7. Jedno je sigurno, svjetsko prvenstvo bez mene nije vrijedno gledanja – nakon što je ispadanjem od Portugala švedska ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo.

8. Prvo sam skrenuo lijevo, on mi je pratio. Pa sam skrenuo desno, on me je pratio. Tada sam ponovo skrenuo lijevo, a on je vjerojatno pošao kupiti hotdog – nakon što je prodao lažnjak Liverpoolovom braniču Henchozu.

9. Nikada nisam čuo ovakvo pitanje, mislim da si ti jedini koji ne razumije – na pitanje nizozemskog novinara može li opisati Zlatana jer ga Nizozemci ne razumiju.

10. Zlatanova ozljeda je katastrofalna vijest za svaki klub – na pitanje koliko će dugo biti van terena zbog ozljede.

11. Uopće nije istina. Naručio sam zrakoplov jer je puno brži – na pitanje je li kupio Porsche.

12. Ne mogu se ne smijati jer sam toliko savršen – nakon pitanja je li sretan u životu.

13. Ne treba joj ništa. Već ima Zlatana – na pitanje što će kupiti djevojci Heleni Seger.

14. Mogu igrati svih 11 pozicija jer sam najbolji nogometaš – nakon konstatacije da je jedan od najboljih napadača, ali ne i nogometaša na svijetu.

15. Samo Bog zna tko će biti prvak svijeta. Dakle, sve što trebate napraviti jest pitati me – na pitanje tko će biti pobjednik Brazila 2014.

16. Nisam te ozljedi namjerno i ti to znaš. Ali ako nastaviš to tvrditi slomit ću ti obje noge, i tada će biti namjerno – na tvrdnje Van der Vaarta da ga je namjerno ozljedio u prijateljskom susretu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Prijevozna sredstva budućnosti…

…koja već postoje ili nas očekuju u vrlo bliskoj budućnosti   „Novozelandski proizvođač Martin Aricraft Company će izbaciti prvi komercijalni jetpack s kojim ćete brzinom ...