15 seksualno napasnih učiteljica

0

Donosimo vam 15 najseksipilnijih učiteljica koje su imale seksualne odnose sa svojim učenicima

 

Zgodna 27-godišnja učiteljica je održavala seksualne odnose s 16-godišnjim učenikom u njegovom automobilu, a nakon jednog takvog susreta, kao suvenir mu je ostavila svoje gaćice“

 

Jennings

AMBER JENNINGS

30-godišnja učiteljica engleskog jezika u Srednjoj školi u Dudleyu je slala svoje gole slike 16-godišnjem učeniku, ali na njezinu nesreću slike je otkrila dječakova majka. Jennigns je uhićena zbog slanja eksplicitnog materijala maloljetniku za što je, unatoč protestima dječakove majke koja je zahtjevala težu kaznu, osuđena na dvije godine uvjetno.

 

AmyBeck

AMY BECK

Kada je 33-godišnja učiteljica engleskog prebačena u novi razred, za oko joj je odmah upao 16-godišnji dječak. Beck ga je uspješno zavela te je s njime ostvarila seksualni odnos između 15 i 20 puta, ne birajući mjesto – od učionice, preko automobila do njezine kuće. Sve se prekinulo nakon što ih je ulovio njezin suprug. Osuđena je na dvije godine zatvora.

 

Northcutt

AMY NORTHCUTT

Prelijepa Amy i njezin suprug Justin, oboje učitelji u jednoj školi u Kaliforniji, su maštali o trojcu s još jednom djevojkom, a idealnu kandidatkinju su vidjeli u jednoj popularnoj 16-godišnjoj učenici. Kako bi je zaveli, i Amy i Justin su djevojci slali „škakljive“ slike i tekstove, ali djevojci se njihov pokušaj nije svidio pa je sve prijavila policiji. Amy je osuđena na dva mjeseca, a suprug na tri mjeseca zatvora.

 

Patch

CAMEO PATCH

Zamjenskoj učiteljici u jednoj srednjoj toliko se svidio jedan 17-godišnji učenik da ga je odlučila pozvati na spoj. Njihov spoj je završio oralnim seksom, a iako nije bilo seksualnog odnosa, Patch se, nakon što je otkrivena, susrela s mnogućnošću da odleži 10 godina u zatvoru. Sudac je na kraju bio milostiv, te ju je osudio na tri godine uvjetno.

 

McCandless

CARRIE MCCANDLESS

29-godišnja učiteljica je odlučila učiniti ekskurziju s razredom, kojem je bila razrednica, zanimljivijom pa je završila u krevetu s 17-godišnjim učenikom. Naravno, učenik se brzo pohvalio prijateljima, i odmah po povratku s ekskurzije McCandless je uhićena, a naknadno osuđena na 45 dana zatvora uvjetno i pet godina uvjetno. Da stvar bude bizarnija, ravnatelj škole je bio njezin suprug!?

 

Johanson

CHRISTINE MARIE JOHANSON

Zgodna asistentica je održavala petomjesečno seksualnu vezu s 15-godišnjim dječakom prije nego je otkrivena i uhićena. Johanson je dječaka čak vozila i van Oregona kako bi imali seks po hotelima, daleko od onih koji bi ih mogli otkriti. Na kraju su ipak otkriveni, a Johanson je osuđena na godinu dana zatvora.

 

Walls

DANIELLE WALLS

25-godišnja učiteljica srednje škole u San Diegu je održavala vezu s 16-godišnjim učenikom, a veza je uključivala i do 25 seksualnih odnosa. Međutim, Walls i njezin ljubavnik su odlučili još i više uživati u vezi, pa ih je pohotna učiteljica opskrbljivala alkoholom i marihuanom. Unatoč svim grijesima, Walls je na kraju dobila samo jednu godinu zatvora i pet godina uvjetno.

 

Higgins

DEANNA HIGGINS

Zgodna 27-godišnja učiteljica je održavala seksualne odnose s 16-godišnjim učenikom u njegovom automobilu, a nakon jednog takvog susreta, kao suvenir mu je ostavila svoje gaćice. U to vrijeme, Deannin suprug je na njezinom mobitelu pronašao dječakove poruke te sve prijavio policiji. Higgins je oduđena na godinu dana zatvora.

 

Lafave1

DEBRA LAFAVE

S obzirom kako je izgledala (i još uvijek izgleda) 25-godišnja učiteljica, nije ni čudo da 14-godišnji učenik nije odolio njezinim čarima. Lafave je dječaka „iskoristila“ u učionici, njezinom automobilu i stanu. Lafave zbog sigurnosti (jer su je zlostavljali i slikavali nakon uhićenja) nije osuđena na zatvor, već na tri godine kućnog zatvora.

 

Jaciby

HOPE JACOBY

Zgodna učiteljica tjelesnog neće po dobrom pamtiti posljednji dan škole, kada je u njezinu školu upala policija kako bi je uhitila zbog seksualnog odnosa s dječakom između 14 i 17 godina (policija nikada nije objavila točan broj godina). Jacoby je dječaka „učila tjelesni“ u svom stanu, te na parkiralištu škole, a sve se otkrilo kada je dječak prijateljima pokazao njezine slike.

 

Marinelli

LISA MARINELLI

Zamjenska učiteljica u Tampi, na Floridi, nije bila zadovoljna izborom dečkiju njezine 14-godišnje kćeri, pa je odlučila sama pronaći idealnog dečka za svoju maloljetnu kćer. Međutim, 17-godišnji potencijalni dečko joj se toliko svidio da ga je odvukla u krevet ni više ni manje nego 10 puta. Čisto da bude sigurna da odgovara. Osuđena je na godinu kućnog zatvora.

 

Folks

LONI FOLKS

Mlada 24-godišnja učiteljica osnovne škole i njezin suprug su odlučili udomiti 16-godišnjeg srednjoškolca iz Italije koji je došao na razmjenu studenata. Folks se htjela pokazati kao dobar domaćin, pa je učenika nagradila i seksualnim uslugama, ali ih je otkrio susjed koji ju je prijavio policiji. Folks je osuđena na 12 godina zatvora, ali je kazna kasnije zamijenjena za uvjetnu.

 

Rogers

PAMELA ROGERS TURNER

Učiteljica i trenerica košarkaškog tima je imala poseban pik na 13-godišnjeg učenika kojem nije smetala njezina pozornost. Završili su u krevetu 10-tak puta, a Turner mu je slala i golišave slike i video klipove. Nakon uhićenja, nastavila je komunicirati s njim preko blogova. Osuđena je na 270 dana u zatvoru i sedam godina uvjetno.

 

Geisel

SANDRA BETH GEISEL

40-godišnja učiteljica u isključivo muškoj katoličkoj školi je osuđena na šest mjeseci zbog seksa s 16-godišnjim učenikom. Međutim, nakon suđenja, javila su se još tri učenika koja su tvrdila da su imali seksualne odnose s njom na stražnjem sjedalu njezinog automobila. Gaisel je tvrdila da su je mladići ucjenom prisiljavali na seks, ali da seksualnih odnosa u konačnici nije bilo.

 

LeeSmith

SHERAL LEE SMITH

Sada već bivša 37-godišnja učiteljica jedne škole u Mississippiju je odlučila zavesti 14-godišnjeg najboljeg prijatelja njezinog sina. Par se upustio u seksualne odnose četiri puta u njezinom i njegovom stanu, a za vrijeme odnosa osim sobom, Smith je dječaka nagradila i alkoholom. Osuđena je na 20 godina, od čega će sedam morati odležati u zatvoru.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Djevojke koje su prodale nevinost

Sedam djevojaka koje su, iz različitih razloga, odlučile prodati svoje djevičanstvo   CATARINA MIGLIORINI Posljednja u nizu djevojaka koje su prodale svoju nevinost je Brazilka ...