Kategorije
Muške stvari

13 stvarno suludih tužbi

Gotovo je za nepovjerovati zbog čega neki ljudi podnose tužbe! Pogotovo u SAD-u

 

„Brewer je smatrao da je bolnica kriva zbog lošeg osiguranja koje nije spriječilo silovanje, a kod njega je izazvalo i bol i patnju zbog želje za silovanjem!!!“

 

ČOVJEK KOJI JE TUŽIO SAMOG SEBE!

Robert Lee Brock, zatvorenik u Indian Creek Correctional Centeru, je došao na zanimljivu ideju kako zaraditi. Lee Brock je iza rešetaka završio zbog provale i krađe, za što je osuđen na 23 godine, a tvrdio je da je zločin uradio pod utjecajem alkohola. I sad tu dolazi zanimljiv dio. Brock je zbog toga što se napio i bio uhvaćen, došao do zaključka da je time narušio svoja religijska uvjerenja, te je odlučio tužiti samog sebe, i to za pet milijuna dolara. A kako je u zatvoru i nema primanja tražio je od države da mu ona to plati!

 

ZAR I KITOVI UBIJAJU?

Amerikanac Daniel Dukes je bio veliki ljubitelj kitova i njegov najveći san je bio plivati s njima. Jednog dana je odlučio i ostvariti svoj san te se sakrio u Se Worldu u San Diegu do zatvaranja parka. Nakon što su svi otišli, prošuljao se kraj noćnih čuvara, uskočio u bazen s kitovima i plivao s njima… sve dok ga kitovi nisu ubili. Obitelj Dukes je bila shrvana i bijesna, pa su odlučili tužiti Sea World. Razlog? Sea World nije stavio natpise uz bazen da kitovi mogu ubiti čovjeka!?

 

KRAĐA SPERME

Rastave znaju biti prilično nezgodna stvar jer se često dogodi da oba partnera ne zaziru i od niskih udaraca, svaljujući krivnju za raspad braka na onu drugu stranu. Tako je bilo i u slučaju Petera Willisa i njegove supruge koji su se rastavili nakon 10 godina braka. Par se rastao i Willisu je određeno da plaća alimentaciju. Kako se on s plaćanjem alimentacije nije složio, odlučio je podnjeti tužbu protiv bivše supruge zbog krađe sperme! Naime, Willisu je supruga zatajila podatak da pije kontracepcijske pilule pa je on samtrao da je pokraden.

 

SILOVATELJ TUŽIO BOLNICU

Edward Brewer, 47-godišnji Amerikanac, je na gnjusan način iskoristio tešku bolest 44-godišnje žene, te ju je silovao u bolničkom krevetu, za što je kasnije osuđen na 10 godina. Međutim, Brewer je smatrao da je i on oštećena strana pa je odlučio tužiti bolnicu. Naime, Brewer je smatrao da je bolnica kriva zbog lošeg osiguranja koje nije spriječilo silovanje, a kod njega je izazvalo i bol i patnju zbog želje za silovanjem!!!

 

SLOMLJENI ZUBI

Kara Walton je htjela ući u svoj omiljeni noćni klub, ali nije htjela platiti ulaz od 20-tak kuna. Stoga se pokušala provući, i to kroz prozor WC-a. Zaplea je, pala i slomila prednje zube. Walton je stoga odlučila tužiti noćni klub smatrajući da su za nesreću oni krivi. Da stvar bude bizarnija, iako je poušavala ilegalno ući, Walton je dobila parnicu, a noćni klub joj je morao platiti 12.500 dolara odštete kao i sve dentalne troškove.

 

TUŽIO BOGA

Zatovrenik rimskog zatvora, poznat samo kao Pavel M. je odlučio tužiti nikoga drugoga do Boga! Pavel je osuđen za ubojstvo, dobio je 20 godina a smatrao je da ga je Bog iznevjerio jer ga nije spriječio u počinjenu zločina! Stoga je tražio odštetu, a iako se Bog nije pojavio na optuženičkoj klupi Pavel, naravno, nije dobio slučaj. Da je bilo u SAD-u, možda bi odluka Suda bila drukčija…

 

PROVALIO IM U KUĆU PA IH TUŽIO

Terrence Dickson je provaljivao u kuće te odlazio s vrijednim stvarima, sve dok ga posljednja provala nije gotovo stajala glave. Nakon što je skupio vrijedan plijen, Dickson je odlučio izaći kroz garažna vrata ali ih nije mogao otvoriti. Međutim, tada je shvatio da su se vrata koja vode u kuću zaključala za njim pa je punih osam dana, jer su vlasnici kuće bili na ljetovanju, ostao zatvoren u garaži! Zbog pretrpljenih psihičkih bolova i depresije, Dickson je odlučio tužiti vlasnike za pola milijuna dolara!!!

 

ZBOG NEDOSTATKA POSLA TUŽILA FAKULTET

Trina Thompson je 2009. završila studij na Monroe College, a cijelo školovanje ju je u konačnici koštalo 70.000 dolara. Thompson se, kao i svi, nakon završetka školovanja nadala poslu, ali mjeseci su prolazili a Thompson se nikako nije mogla zaposliti. Stoga je odlučila tužiti fakultet smatrajući da je novac, koji je potrošila na školovanje, bacila bezveze. Tražila je 72.000 dolara, ali ih nije dobila.

 

SPRŽILA IH STRUJA NA TUĐEM POSJEDU

Dvojica teenagera su se provukla kroz žicu i ušla u tuđi posjed, čisto da bi se mogli pohvaliti prijateljima kako su upali na posjed omraženog susjeda. Međutim, naišli su na žicu od struje koja je pala na pod te ih je strujni udar odbacio, nanoseći im teške opekline. Stoga su teenageri tužili vlasnika posjeda i – dobili! Čak 24.2 milijuna dolara je iznosila kombinirana odšteta!!!

 

TUŽILA KUĆU STRAVE

Universal Studio Park na Floridi je izuzetno popularno mjesto za zabavu koje godišnje posjete milijuni ljudi. Jedna od atrakcija je i Halloween Horror Nights Haunted House of Universal Studios, kuća strave iz koje posjetitelji uglavnom izlaze oduševljeni. Ali ne i Cleanthi Peters koju je posjet kući toliko prestrašio da je odlučila tužiti Universal tražeći 14.000 dolara odštete.

 

UKRALI MU BOŽJE SPOSOBNOSTI

Amerikanac Christopher Roller je odlučio tužiti iluzioniste Davida Blainea i Davida Copperfielda, tvrdeći da prkose zakonima fizike, te tražeći da otkriju kako rade svoje trikove. Roller je smatrao da dva iluzionista koriste magične sposobnosti koje može imati samo Bog, a kako je smatrao da je on Bog, tvrdio je da Coperfield i Blaine kradu njegove sposobnosti!!!

 

ŽENA U MUŠKOM WC-U

Muškarac iz San Diega je uživao u koncertu u gradskoj vjećnici kada je osjetio potrebu da pođe u WC. Ušao je u prostoriju, otvorio vrata od kabine i na svoje zaprepaštenje otkrio ženu koja vrši nuždu! Pogled na ženu u muškom WC-mu u je, kako kaže, nanio psihička oštećenja te je tužio grad San Diego tražeći odštetu od čak 5.4 milijuna dolara!!!

 

TUŽILA IH ZBOG POGREŠNE PROGNOZE

Svi mi gledamo vremenske prognoze, i svi smo se koliko puta uvjerili da prognoze nisu 100% točne. Međutim, to očigledno nije znala jedna Izraelka, koja je zbog pogrešne prognoze tužila državnu TV postaju. Naime, Izraelka je tvrdila da se prognoziralo lijepo vrijeme zbog čega se ona lagano odjenula, ali vrijeme nije bilo lijepo, padala je kiša, pa se žena prehladila i dobila gripu!

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *