13 pitanja: Filip Dizdar

0

Multipraktik iz Zadra oduševljava svojom jednostavnošću, predmet je požude Hrvatica a zbog Ane Perduv mu zavidi svaki Hrvat!

 

Pjevač, fotograf ili redatelj – tko je Filip Dizdar? U čemu smatrate da ste najbolji?

Filip je netko tko voli svo troje. Smatram da sam u glazbi najbolji, u redateljstvu najzaposleniji a u fotografiji najvještiji. Uz glazbu sam najviše vezan i uvijek ću njoj težiti al isto tako ne mogu zamisliti život bez ovo dvoje.

 

Pošto ste vrlo svestrani, ne sumnjamo da ćete ići i u nove vode? Što je iduće – glumac, nogometaš, političar?

Hehe nogometaš sigurno neću, a ovo dvoje tko zna jednog dana. Ne opterećujem se titulama već radim ono što me ispunjava i daje mi svrhu u ovom svijetu te priliku da dijelim svoje ideje s ljudima.

 

Tko je bolji pjevač – vi ili sestra Natali?

Pa ne znam kako ovo odgovoriti jer smatram da glazba nije sport gdje se natječemo tko može više tonova pogoditi, biti glasniji ili što već. Po tome bi svi slušali operne pjevače a to opet nije slučaj. Za mene je glazba emocija i poruka a i Natali i ja imamo svoje koje širimo glazbom.

 

Nastupili ste prije par godina i na Dori. Zašto nastupiti na smotri za koju većina smatra da je namještena, i koja pobjedniku ne donosi ništa osim podrugivanja nakon što na Euroviziji prođe katastrofalno?

To je sve stvar perspektive, ljudi u Hrvatskoj na sve gledaju s velikom dozom gorčine i nepovjerenja i ja ih ne krivim s obzirom na to da često to i bude istina, al isto tako sam puno puta i bio dio nečeg i vidio iz prve ruke da nije tako. Na Doru sam prvenstveno išao radi promocije sebe i svoje glazbe a Eurosong mi je bio samo nešto što ako se dogodi bit će mi drago, ako ne sigurno neću tugovati.

 

Nemate kriminalni dosje, nemate ljubavnicu, niste pobjegli s mjesta nesreće, niste u sukobu s kolegama pjevačima, niste optuženi zbog utaje poreza – jeste li vi mekušac?

Kako vi znate da nemam dosje (smijeh) Slažem se, nisam netko tko puni novine s incidentima ili sličnim jer, jednostavno nisam takav. Nemam potrebu da se dokazujem ili tražim sebe na takve načine. Imam taj neki cilj još od malena i ne da mi ga se usporavati s nepotrebnim stvarima.

 

Vaša karijera je počela u Showtimeu, koji se trenutno reprizira, a zauvijek ćete ostati zapamćeni po majici „Fashion guru nema curu“… Kako je, i zašto, došlo do tog natpisa kojim ste oduševili cijelu Hrvatsku?

Istina, presmiješno mi je sad kad vidim kako smo svi izgledali prije šest godina a i zvučali. Što se tiče majice, Guru me uvijek nešto zezao na račun sestre i već je postalo zamarajuće, a ta majica i ideja je kružila u backstageu i kad je došla do mene, objeručke sam ju prihvatio.

 

S kim je od hrvatskih pjevača bilo najzabavnije raditi spot i općenito surađivati?

Ima ih više koji su mi ostali u super sjećanju al kad bi morao izdvojiti jednog to bi bio Marko Tolja, jako zabavan i jednostavan lik za raditi s njim. Smijali smo se 80% snimanja.

 

S obzirom da vas se smatra pristojnim dečkom, koliko ima istine u onoj „Nice guys finish last“?

Mislim da je ovo više pitanje za Anu, ja sam uvjerenja da potvrđujem tu izreku.

 

Pročitali smo da ste u djetinstvu bili korpulentniji. Žale li sad, kada ste postali frajer i pol, djevojke koje vas nisu primjećivale?

Hvala na komplimentu, pa nadam se da ne žale jer je jako puno vremena prošlo od onda, ali da mi se ljubavni život drastično poboljšao od onda, to sigurno.

 

Pretpostavljamo da se nude obožavateljice, ali nude li se i njihove mame?

Drag sam „mama“ publici ali nisam još doživio neka ozbiljnija nuđenja.

 

Hrvatima ste poznati i kao sretnik koji se može pohvaliti da je momak Ane Perduv. Kako ste se upoznali i pokušajte nam otrkiti tajnu Anine izuzetne privlačnosti.

I Ana i ja dolazimo iz Zadra i tamo smo se često sretali vani i bili smo svjesni jedno drugog isto tako da se i sviđamo jedno drugom. U više naleta smo skoro završili skupa ali su na kraju prošle tri godine dok se konačno sve poklopilo i uspio sam ju osvojiti. Više manje svatko tko ju upozna ostane oduševljen, a ni ja nisam iznimka. Ana je jedna od onih rijetkih koja ima sve prave vrijednosti i stavove a opet dovoljno inata i tvrdoglavosti da vam ni jedan dan s njom nije dosadan.

 

Ana je među najseksi Hrvaticama, a vi ste izabrani među pet najseksi pjevača. Jeste li vi novi Valentići?

Ja bih više rekao da idemo ka Brangelini, hehe.

 

Zajedno ste već puno godina, pa tražimo odgovor bez izmotavanja – kad će vjenčanje?

Haha, ma nama je to na kraj pameti. Trenutno smo se posvetili karijerama i uživamo u svakom danu a kad ostvarimo zacrtano onda ćemo misliti o tome.

 

filip2

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najprodavanijih kućnih uradaka

Seks snimke su ovim djevojkama i parovima donijeli ogromna bogatstva i slavu   5. KENDRA WILKINSON Prije nego je postala poznata Playboyeva zečica, tada 18-godišnja ...