11 najseksi celebrity selfiea

0

Selfiei su postali moćno oružje za reklamiranje, a ovih 11 djevojaka je to shvatilo

 

Hilton

11. PARIS HILTON

Iako nije niti blizu seksi koliko je mediji, pogotovo američki, pokušavaju predstaviti, ali bogatu nasljednicu svejedno nitko ne bi izbacio iz kreveta. Žena se trudi, izbacuje provokativne slike na Instagramu, a mora se priznati da neki selfiei i nisu loši.

 

NickiMinaj

10. NICKI MINAJ

Iskreno, američka reperica nas zna često čak i zastrašiti svojim izgledom, ali njezini selfie redovno budu primijećeni. Kako joj pokazivanje njenog tijela i ne pada teško, često smo u prilici gledati njezine selfie. I nije baš da se itko buni.

 

Coco1

9. COCO

Ako ste ljubitelj velikih guza, ali stvarno onih velikih, tada ste sigurno veliki fan supruge Ice T-ja. Ako pak ne volite velike pozadine, svejedno vam nisu mogli promaknuti selfiei u kojima ponosno pokazuje svoje bujno poprsje. Kako god, nalazite se u dobitnoj kombinaciji.

 

Lohan

8. LINDSAY LOHAN

Lohan je tipičan primjer dječje filmske zvijezde koja krene krivim putem i uništi si karijeru. Danas je poznata po brojnim pokušajima odvikavanja, razuzdanim partyjima i vožnjom pod utjecajem alkohola. Ali zato još uvijek dobro izgleda!

 

JodieMarsh

7. JODIE MARSH

Ako volite zločeste tetovirane djevojke, britanska starleta Jodie Marsh (dugogodišnja konkurentica prsate Jordan) vam nikako nije mogla promaknuti. Definitivno ima nešto u tetoviranim djevojkama, a Jodie Marsh definitivno zna slikati seksi selfie.

 

DemiMoore

6. DEMI MOORE

Bivša supruga Brucea Willisa definitivno jest opterećena svojim godinama, ali tko smo mi da sudimo o motivaciji da bi se došlo do ovakvog tijela. Zvuči nevjerojatno da Moore ima 51 godinu, zar ne? A da izgleda 20 godina mlađe Moore voli pokazati, stoga – uživajmo!

 

Upton

5. KATE UPTON

Kate Upton je bez sumnje jedna od najvrućih djevojaka današnjice, djevojka s nevjerojatnim tijelom! Sasvim logično, i ona zna katkad „opaliti“ selfie, a kakv bi njezin selfie mogao biti nego – vruć. Bože, hvala ti na Kate Upton!

 

Brook

4. KELLY BROOK

Britanska starleta, model i glumica poznata je po prelijepom licu i fantastičnim oblinama. Iako nas ne bombardira selfiema kao druge djevojke s liste, njezini uratci itekako budu primjećeni. Ne treba valjda objašnjavati zašto…

 

Carey

3. MARIAH CAREY

Tko bi rekao da je pjevačka diva u 40-tim? Naravno, na slikavanjima za magazine se koristi photoshop, ali njezine obline, posebno istaknute na ovom selfieu, nije bilo potrebe za photoshopiranjem! Carey definitivno ima obline za umrijeti!

 

Rihanna2

2. RIHANNA

Još jedna seksi djevojka koja se ne srami pokazati tijelo, dapače uživa u provociranju. Seksi pogled, grudi maksimalno izbačene vani, noge raširene… Sve je jasno kakvu je Rihanna poruku htjela poslati – I’m sexyand I knowit!

 

KimKardashian1

1. KIM KARDASHIAN

 

Tko bi drugi mogao biti na mjestu broj jedan? Voljeli je ili ne, činjenica je da je Kim Kardashian seksi žena i da ima što za pokazati. A kako se ne srami pokazati ono što ima, redovno nas zatrpava selfieima tako da je teško izabrati onaj najseksipilniji. Kim Kardashian ne samo da je kraljica selfiea, ona ih je izmislila!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Osam pluseva za seks s bivšom

Ne morate ponovo biti u vezi sa bivšom, sex će biti sasvim dovoljan   ‘Nema potrebe za proučavanjem jeste li kompaktibilni jer su s bivšom ...