10 znakova da je s vama samo radi novca

0

Ako ovih 10 stvari pronalazite kod vaše djevojke očigledno je da je s vama radi vašeg novca a ne iz ljubavi

 

1. Bitan joj je jedino društveni status. Žudi za visokim društvenim statusom i to joj je najvažnija stvar u životu. Zavist prijateljica, i svih ostalih poznatih i nepoznatih ljudi joj je sve što treba, a najvažniji cilj joj je dobivanje dijamantnog prstena na ruku.

2. Izvan je vaše lige. To da superzgodne djevojke idu s nekim običnim muškarcem postoji samo u filmovima. Stoga je velika mogućnost da imate debeo džep, a na vama je odlučite dali vam činjenica da je s vama radi novca smeta ili ne.

3. Svaki novi dečko joj je bogatiji od prethodnog. Ako joj je svaki novi dečko bogatiji od onog prethodnog, vi biste mogli biti samo usputna postaja do njenog života u blagostanju jer se ovakva djevojka nikada neće zaustaviti iz razloga što će uvijek htjeti više i više.

4. Snob je. Sponzoruše jako pate na visoki status i ljude procjenjuju po skupoći krpica koje nose na sebi. Pravi je snob i redovito nije nimalo ljubazna prema onima koji su u njenim očima na dnu društvene ljestvice.

5. Koristi se izgledom kako bi postigla ciljeve. Istina, ovim se koriste sve djevojke (koje su u mogućnosti) ali postoji granica. Granica koje su ovakve djevojke davno prošle. Svugdje ulazi preko reda tako da “slučajno” otkopča pokoji gumb na dekoltiranom topiću.

6. Mrzi druge lijepe žene. Sponzoruše baš sve ulažu u svoj izgled jer im je u konačnici to jedino oružje. Zato će uvijek biti savršeno dotjerane, a baš zato će i mrziti svaku drugu djevojku koja dobro izgleda. Pogotovo one koje s prirodno lijepe.

7. Nikad ne plaća račun. Mi smo veliki pobornici toga da muškarac u većini slučajeva plaća račun. Ne zato što smatramo da su žene niža bića (dapače, smatramo suprotno), nego zato što tako trebaju postupati pravi muškarci! Međutim, ako se ona nikada ne ponudi platiti račun, znači da je tu samo zato da bi trošila vaš novac…

8. Zanima je stanju na vašem bankovnom računu. Od prvog dana je najviše zanima vaš financijski status. Možete si vi misliti da je zanima vaša životna priča, ali činjenica je da se raspitiva o tome hoćete li je biti u stanju financirati dok je s vama u vezi.

9. I prijateljice su joj sponzoruše. Djevojke koje su samo u lovu na novac nemaju normalne prijateljice, već su joj sve prijateljice iste kao i ona. Stoga bi trebali pripaziti da vam se ne dogodi da sponzorirate cijelo krdo njezinih prijateljica.

10. Želi skupe darove. Nju buketi ruža i romantični pokloni ne zanimaju. Nju zanimaju samo skupocjeni pokloni koje će moći pokazati – prsteni, narukvice, skupocjena markirana odjeća, najnoviji mobiteli, automobili….

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolji igrači ponikli u La Masiji

Ovih deset vrhunskih igrača svoje je sposobnosti razvilo u Barceloninoj nogometnoj školi   „Plakao je kao 12-godišnjak kada su ga roditelji, na nagovor trenera mladih ...