10 trenutaka kada je žena sigurno raspoložena za seks

0

Isto kao što postoje trenuci kada će vas žena odbiti za seks, postoje i oni kada će sigurno pristati

 

Rijetki su trenuci kada muškarcu nije do seksa, a s druge strane, muškarci će reći da su rijetki trenutci kada je žena raspoložena za akciju u krevetu. No, isto kao što postoje trenuci kada će vas žena odbiti za seks, postoje i oni kada će sigurno pristati.

 

1. Vrijeme kreativnosti. Bilo da se radi o kuhanju zahtjevnog ručka, preuređivanju sobe, crtanju ili nečemu drugom čime pokazuje svoju kreativnost, pravo je vrijeme da ovaj trenutak iskoristite za izmjenjivanje nježnosti.

2. Apstinencija. Ako je žena s kojom ste počeli hodati duže vrijeme bila slobodna i nije bila s muškarcem, onda je ovo idealna prilika za vas.

3. Ljubav na daljinu. Iako veze na daljinu znaju biti jako komplicirane, što se tiče seksualnog života, on će vam cvjetati.

4. Seksi film. Većina žena ne voli pornografiju, ali seksi scene u filmovima će sigurno zainteresirati za vas.

5. Tulum. Ništa je neće toliko zagrijati za seks kao jedan dobar ‘stiskavac’ na plesnom podiju i čaša omiljenog pića.

6. Ovulacija. Dva tjedna od prvog dana menstruacije počinje ovulacija kod žena, a mnoge su žene tada strašno napaljene. Stoga se ne ustručavajte krenuti u akciju jer baš sada to trebate učiniti.

7. Ljubomora. Ne radi se o psihopatskoj ljubomori već onoj maloj i nevinoj nesigurnosti koja se s vremena na vrijeme pojavi kod svake žene. Tada je pravo vrijeme da vođenjem ljubavi pokažete da je u krivu. No, nemojte to iskorištavati i namjerno je činiti ljubomornom.

8. Stres. Najbolji lijek za stres je seks pa opustite svoju ženu i priuštite joj večer za pamćenje.

9. Sretne prigode. Ako je upravo diplomirala, dobila novi posao, ostala trudna, vrijeme je da tu pozitivnu energiju usmjerite u odličan seks.

10. Nakon svađe. Znate kako kažu, pomirbeni seks je najslađi.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

U čemu griješimo u oralnom seksu?

Koje greške najčešće radimo pri oralnom zadovoljavanju partnerice, i kako ih izbjeći   „Ako želite da vaša partnerica doživi vrhunac dok je oralno zadovoljavate, važno ...