10 seksi trikova s kojima se strast u braku ili vezi nikad neće ugasiti

0

Većina parova nakon nekoliko godina zapadne u rutinu iz koje je teško izvući se. Stoga vam donosimo 10 trikova kako da vatru pod plahtama zauvijek održite gorućom

 

Najveći problem parova koji su u dugim vezama ili u braku je monotonija. Većina parova nakon nekoliko godina zapadne u rutinu iz koje je teško izvući se. Pogotovo kada je u pitanju seksualni život. A ne kaže se bez veze da je seks pola veze. Jer ako samo na trenutak razmislite o tome, shvatit ćete da uistinu jest.

Seks je najbolji i najbrži lijek za bijeg iz stvarnosti i problema te najučinkovitiji u borbi protiv stresa. I svaki par trebao bi u njemu uživati maksimalno.

Stoga vam donosimo 10 trikova kako da vatru pod plahtama zauvijek održite gorućom.

 

1. Poseksajte se na brzaka. Neplanski seks je najslađi. Ostavite sve i na nekoliko minuta posvetite se partneru ili partnerici.

2. Izađite iz rutine. Prestanite raditi stvari koje uvijek radite jer su vam sigurno dosadile. Budite ”divlji” i napravite s vremena na vrijeme nešto drukčije.

3. Gledajte zajedno porniće. Gledanjem filmova za odrasle možete zapravo otkriti puno toga jedno o drugom.

4. Seksajte se na čudnim mjestima. Ako vam je inače samo krevet rezerviran za izmjenjivanje nježnosti, pokušajte to promijeniti. Poseksajte su u autu ili na kuhinjskom podu,

5. Igrajte uloge. To je jedna od najboljih igara za parove. Prepustite se seksualnim maštarijama i uživajte.

6. Isprobajte nove poze. Ako ih ne znate, potražite na internetu razne poze koje još nikada niste probali.

7. Pričajte prostote. Pod plahtama ne postoje dame ili džentlmeni. Koristite riječi koje oboje ne smatrate uvredljivima, ali i šaljite proste poruke.

8. Hodajte goli. Kada ste sami, iskoristite priliku i hodajte goli jedno pred drugim.

9. Uzmite vrijeme za sebe. Jedan dan u tjednu odredite samo za vas dvoje. Djecu pošaljite bakama i taj cijeli dan provedite u krevetu.

10. Ljubite se. Mnogi se parovi s godinama zaboravljaju ljubiti. Često su to samo kratki poljupci, stoga si zadajte da bar jednom dnevno vašem partneru ili partnerici date jedan strastveni francuski poljubac.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Minka Kelly

Možda ne znate niti jedan film u kojem je glumila, ali za nju sigurno dobro znate     Ako ste se uvijek čudili kako je ...