10 razloga zašto su pijanke s prijateljima odlična stvar

0

Ludi izlasci, i opijanja, s prijateljima je nešto što se ne zaboravlja cijeli život

 

1. Ne treba vam povod. Dovoljno je reći naći ćemo se na određenom mjestu u određene sate, i 30 minuta kasnije već ćete slaviti kao da slavite najvažniji doživljaj u životu (iako u biti ne slavite ništa).

2. Nije vam važno mjesto. Za dobru zabavu je potrebno samo dobro društvo. Bilo da ste u omiljenom klubu, baru, pubu, restoranu ili jednostavno na klupi u parku – uvijek će vam biti zabavno.

3. Izlazak s prijateljima nikada nije dosadan. Bez obzira jeste li prekinuli sa djevojkom, ili se osjećate depresivno radi nečega drugoga, izlasci s prijateljima će vas vratiti iz mrtvih iz jednostavnog razloga što ne mogu biti dosadni!

4. Ne trebate se brinuti koliko novaca imate u novčaniku. Koliko god bili na rezervama, uvijek će u društvu biti netko tko će naručiti novu turu.

5. Nitko vam ne zna bolje naručiti piće od vašeg prijatelja. Također, jedino on (osim vas) zna koliko alkohola možete popiti.

6. Alkohol i prijatelji – dvije najbolje stvari.Kada ste u ranim 20-tim nema dražih stvari od prijatelja i alkohola. Tu kombinaciju ne može pobijediti niti jedna djevojka!

7. U društvu prijatelja možete raditi i najluđe stvari. Zašto? Zato jer vas oni nikada neće osuđivati – pa prijatelji su vam!

8. Ništa se ne može mjeriti sa šalama koje nastaju kada ste pijani. Smijat ćete se satima i satima, čak i ako sama šala nije toliko smiješna.

9. Imat ćete pregršt lijepih uspomena. Uspomene na lude noćne zabave ne blijede, i ostat će vam u lijepoj uspomeni cijeli život, a priče ćete prepričavati svojoj djeci.

10. Prijateljstvo jača nakon dobre pijanke.Nakon ludog izlaska u kojem ste prošli nezaboravne stvari, vaše prijateljstvo s prijateljima postat će samo još jače vezano.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments