10 razloga zašto je dobro biti samac

0

Prekinuli ste sa djevojkom i mislite kako vaš život više nema smisla? Promislite ponovo!

 

1. Novac je samo vaš. Prvo i osnovno, itekako važno u današnje doba recesije. Sav novac koji zaradite trošite smo na sebe. Nema kupovanja skupocjenih poklona, nema trošenja na večere po restaurantima, putovanja

2. Ne gubite vrijeme. Pri tome ne mislimo da je trošenje vremena na vašu djevojku gubljenje vremena, već na to da je svo vrijeme rezervirano samo za vas. Ne trebate par puta dnevno zvati nekoga samo da se ona ne bi zabrinula da vam se nije što dogodilo ili da vam više nije stalo do nje.

3. Ne morate paziti što ćete reći. Kada ste u vezi, barem na početku, morate dobro paziti što govorite da ona što ne bi krivo razumjela i uvrijedila se bez razloga. Govorite što god vam padne na pamet – što na umu to na drumu!

4. Možete se okretati za kojom god djevojkom želite. Muškarci se jednostavno okreću za zgodnim djevojkama – to nam je u genima. U slučaju da ste u vezi taj poriv morate suspregnuti da ne bi dobili po glavi, a sada se možete okretati do mile volje. I nitko vam ne brani da flertujete s tom djevojkom.

5. Neograničeni izlasci s prijateljima. Koliko god vam ona dopuštala da izlazite s prijateljima opet će vagati koliko vremena provodite s njom, a koliko s prijateljima. E pa toga nema kada ste samac – provodite vremena sa društvom koliko god želite!

6. Nema više „moramo ozbiljno popričati“. Svi mrzimo te razgovore, bilo da vas čeka prekid ili vam želi održati lekciju radi nečega što ste „ozbiljno pogriješili“. Samci tu torturu ne prolaze, i vjerojatno i jesu zato tako sretni

7. Ne morate smišljati romantične stvari. Ah, romatnika. Koliko god se trudili mi muškarci u tome jednostavno nismo dobri. Da, ima nas talentiranih, ali jednostavno nismo ni blizu onoga što djevojke očekuju. I dok se muškarci u vezi i dalje moraju truditi smišljati nove romantične stvari, samcima to nije potrebno!

8. Ne trebate odobrenja. Veza nije jednosmjerna ulica, i sve se odluke donose svojevrsnim konsenzusom. A koliko puta niste imali suglasnos druge strane na nešto što ste tako žarko željeli napraviti? Sad više taj problem nemate.

9. Više nemate tajni. Zar vas nije nerviralo kada vam je rečeno nešto a vi to ne smijete prenijeti svojim prijateljima jer vam je ona rekla u povjerenju? Ili, kada ste neke stvari trebali držati u tajnosti jer niste znali kako će ona na to reagirati?

10. Radite što god želite. Zaključak svega? Sami ste svoj gospodar i možete raditi što god želite! Uživajte!

 

Foto: via attractgetwomen.com

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Jeremy Renner

Bourne Legacy ne samo da hara box officeom nego je od Rennera stvorio jednu od najvećih akcijskih zvijezda današnjice     Biti glumac u Hollywoodu ...