10 poznatih ljubitelja whiskeya

0

Ovih deset poznatih ličnosti nije moglo (ili ne može) zamisliti život bez omiljenog ima alkoholnog pića

 

Bogart

HUMPHREY BOGART

Posljednje riječi legendarnog glumca, najpoznatijeg po ulozi u Casablanci, bile su Nikada se nisam trebao prebaciti sa Scotcha na Martini. Dovoljno rečeno!

 

bonjovi

JON BON JOVI

Kaže se da rockeri najbolje tekstove pišu kad su pod djelovanjem nečega. U tom slučaju o Bon Joviu najbolje govori ovaj stih – A whiskey bottle comforts me And tells me not to cry!

 

Churchill

WINSTON CHURCHILL

Ljubav Winstona Churchilla prema whiskeyu je počela iz potrebe, još dok je kao mladić živio u Indiji. Kako voda nije bila preporučljiva za piće, morao se u nju dodavati whiskey!?

 

Shaw

GEORGE BERNARD SHAW

Irski pisac nikada nije krio svoju ljubav prema ovom alkoholnom piću, pa je tako poznat po izreci Whiskey je tekuća sunčeva svijetlost!

 

Gardner

AVA GARDNER

Glamurozna zvijezda Hollywooda 40-tih je bila velika ljubiteljica whiskeya, a poznata je i po izjavi da bi voljela živjeti 150 godina, te umrijeti sa cigretom u jednoj, a čašom whiskeya u drugoj ruci.

 

Twain

MARK TWAIN

Previše bilo čega nije dobro, ali previše whiskeya je jedva dovoljno! Autor ove izjave, koja dovoljno govori koje mu je piće bilo omiljeno, je legendarni pisac Twain

 

Richards

KEITH RICHARDS

Za Keitha Richardsa, i ostatak Rolling Stonesa je pravo čudo da su živi, a ispijanje whiskeya se smatra još (u njihovom slučaju) zdravijom aktivnošću. Posebno se to odnosi na njihovog gitaristu.

 

Depp

JOHNNY DEPP

Omiljeni „napitak“ poznatog glumca je koktel Bourbon Sour. Ali ako ne znate kako se spravlja ,Depp nije izbirljiv – već je i bourbon sam sasvim dovoljan!

 

Clinton

HILLARY CLINTON

Vjerojatno nju niste očekivali na ovoj listi, ali gđa Clinton je poznata po eksanju whiskeya što je zabilježeno i kamerom. Vjerojatno je tu naviku stekla nakon što je saznala za Monicu Lewinski…

 

Gaga

LADY GAGA

I posljednja na listi je pjevačica koja ne glumi sveticu! Zašto bi glumila da sam med i šećer kada to nisam. Pijem puno whiskeya i pušim travu kada pišem pjesme, izjavila je tako u jednom intervjuu.

 

 

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ferrari F12 Tour de France

Svega 799 komada će biti proizvedeno, a Ferrari je obećao poboljšanja na motoru i aerodinamici u usporedbi na standardnu F12 Berlinettu. Radi se o istom 6,3 ...