10 najvrućih fitness modela

0

Deset nevjerojatno seksi djevojaka koje su svoju karijeru izradile na upornom treniranju u teretani

 

jennifernicolelee

JENNIFER NICOLE LEE

Jedan od najpoznatijih fitness modela je definitivno 37-godišnja Jennifer Nicole Lee. Nakon što je rodila drugo dijete i dosegla težinu od gotovo 100 kg Jennifer je postala ovisnik o fitnessu pa je izgubila 35 kg. Novo, izgrađeno tijelo joj je 1996. godine donjelo titulu Miss Bikini America, a poduzetna Jennifer je pokrenula karijeru fitness gurua. Njezini motivacijski govori i videi s vježbama su izuzetno popularni, sve to je omogućilo Amerikanki da pokrene lanac teretana, škole fitnessa, liniju kupaćih kostima…

 

Mary-Castro

MARY CASTRO

Djevojka s irskim, francuskim, španjolskim i meksičkim korjenima jednostavno nije mogla proći nezapaženo. Ipak, svoju karijeru je započela pjevajući da bi se nakon toga okrenula glumi i poziranju. Mogli ste je pogledati u serijama poput CSI, Entourage, Will & Grace i Las Vegas. Veliki je zaljubljenik u fitness a, zanimljivo, radila je i kao konobarica u Hootersu.

 

DIANNADAHLGREN

DIANNA DAHLGREN

Plavokosa bomba je pobjednica velikog broja natjecanja u body bulidingu i može u benchu podignuti više nego 99% posjetitelja našeg portala. Unatoč tome, izgleda nevjerojatno seksi pa je krasila i naslovnice mnogih fitness magazina, a Monster energetski napitak ju je uzeo za svog promotora. Ono što će dodatno privući pažnju jest njezin hobi – vožnja crossera!

 

nicolemoneer

NICOLE MONEER GUERRERO

Tko bi rekao da će Nicole ove godine napuniti 40 godina? Vlasnica IFBB Pro carda je, zahvaljujući svom tijelu, promotor mnogih korporacija poput VPX, CVS, LA Tan iAT&T, a krasila je naslovnice specijaliziranih magazina. Instruktorica je Zumbe, Power platea, Pilatesa, osobni je trener, jednom riječju – živi fitness život punim plućima.

 

kianatom

KIANA TOM

48-godišnja Kiana (zar već?) je uspjela doslovno u svemu u čemu se okušala. Glumila je u Univerzalnom vojniku 2, poznata vam je iz Eminemovog spota Without me, bila je cheerleadersica Oakland Raidersa, TV voditeljica, poznati je fitness model te je napisala veći broj knjiga o fitnessu. Njezin egzotični izgled posljedica je miksa havajskih, kineskih i irskih korjena.

 

Jennifer England

JENNIFER ENGLAND

Unatoč prezimenu, Jennifer je rođena u Michiganu. Nakon plivačke i softball karijere okrenula se poziranju pa je osvanula i na Guessovim reklamama. Okušala se i kao glumica u Transformerima, Dodgeballu i Brzim i žestokim, a ljubav prema teretani kojoj može zahvaliti savršeno tijelo joj je donjela titule Miss Hawaiian Tropic Girl also i iVenus Model Search Winner.

 

jelenaabbou

JELENA ABBOU

Srpkinja Jelena (rođena Đorđević) je osobni trener i natjecateljica koja se profesionalno natječe već 12 godina. Do sada se okitila mnogobrojnim titulama od kojih s ponosom ističe Natural Atlantic Coast INBF Pro, INBF Natural Monster Mash i WBNF Worlds Pro Natural Figure. Pojavila se i u reklamnim kampanjama za Panasonic i Fahrenheit Fat Burner, a njezin suprug je također osobni trener.

 

corynadine

CORI NADINE

Vjerojatno najpopularnija djevojka s ove liste svoju popularnost ipak najviše može zahvaliti slikavanju za Playboy i filmovima za odrasle koje je snimila. 90-tih je bila jedna od prvih djevojaka koja je pokazala da se i s bicepsima i trbušnim mišićima može izgledati sexy. Kao i neke druge djevojke s ove liste, i Cori egzotični izgled može zahvaliti miksu korjena. Cori je filipinsko, irsko, Navajo indijanska kombinacija.

 

mindi-smith

MINDI SMITH

Pobjednicu američkog državnog natjecanja u body buildingu smatraju vlasnicom jednog od najboljih tijela u industriji. Pojavila se u nebrojenim magazinima i katalozima te je glasnogovornica Nutrigenix Nutrition, Designer Whey Protein i ProSource/Supreme Protein. Izdala je i mnogobrojne DVD-ove s fitness instrukcijama ,a svoje tijelo izgrađuje u jednoj od najekstremnijih teretana na svijetu – Gold’s Gym u Californiji.

 

marziaprincejpg11

MARZIA PRINCE

Tko bi rekao da je ova sex bomba bila dizačica utega? Tijekom srednje škole i fakulteta se okušala u mnogobrojnim sportovima, uključujući i dizanje utega. Nakon toga je počela s poziranjem a nevjerojatno tijelo joj je donjelo i mnogobrojne bikini titule. Pojavljivala se na naslovnicama Fitnessa, American Curvesa, Planet Musclea i drugih magazina, a popularni su i njezini fitness DVD-ovi.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments