10 najseksipilnijih biseksualki

0

Poznate djevojke koje vole žene jednako kao i muškarce

 

10Tequilla

10. TILA TEQUILA

Starleta singapurskih korjena otvoreno priča o svojoj biseksualnosti, a imala je čak i svoj reality show A Shot at Love with Tila Tequila u kojem se 16 hetero muškaraca i 16 lezbijki natjecalo na njezinu naklonost. Njezin krevet, u privatnom životu, su djelili Nick Carter, Ray J, ali i Lisa Durmont, Casey Johnson, Courtney Semel, Kate Major…

 

09Halliwell

9. GERI HALLIWELL

Kao mlađa djevojka Geri Halliwell je, prema njezinim riječima, bila prava ovisnica o seksu koja nije mogla zamisliti dan bez seksa! Njezine seksualne avantuire su uključivale većinom muškarce, a ponekad i djevojke. Halliwell priznaje da je biesksulaka, da često ima lezbijske snove, te da se nekada pitala bi li mogla biti lezbijka?

 

08Bello

8. MARIA BELLO

Iako se za biseksualne sklonosti prelijepe glumice šuškalo već neko vrijeme, Maria Bello je biseksualnost priznala tek prošle godine, i to nakon što je prvo rekla svom 12-godišnjem sinu. Od 2011. godine Bello je u vezi s poduzetnicom Clare Munn, a navodno je već prije bila u vezi s glumicom Mariskom Hagiarty.

 

07Paquin

7. ANNA PAQUIN

Zvijezda serije Okus krvi je jedna od najaktivnijih u borbi za prava gay osoba, te smatra da su biseksualci jednaki kao i homoseksualne osobe, te da je u biseksualnosti riječ o ljubavi a ne o spolu. Sebe naziva sretnom biseskualnom udatom ženom. Udana je za glumca i redatelja Stephena Moyera s kojim ima i dvoje djece.

 

06Heard

6. AMBER HEARD

Još jedna od djevojaka koje su s ponosom priznale da jednako vole i žene i muškarce je trenutačna zaručnica Johnnyja Deppa. Heard je tako ponosno čak i šetala crvenim tepihom sa svojom tadašnjom djevojkom fotografkinjom Tasyom van Ree. Jedino što Heard mrzi je što je deklariraju kao biseksualku jer je, prema njezinim riječima, normalno da žene i muškarci vole oba spola!

 

05Loken

5. KRISTANNA LOKEN

Izlazila sam i seksala se i s muškarcima i ženama, i moram reći da su mi veze sa ženama bile bolje – i emocionalno i seksallno, izjavila je Kristanna Loken u intevrjuu 2006. godine. Loken je bila u vezi sa ženama i prije i poslije braka s glumcem Noahom Dunbyjem. Njezina sestra je lezbijka koja je sretno udana i živi sa svojom ženom.

 

04Jameson

4. JENNA JAMESON

Ukoliko ne žele snimati sa drugim djevojkama, djevojke ni ne mogu postati porno glumice, a većina ih i uživa u lezbijskom seksu. Jedna od onih koja se naziva i biseksualkom u stvarnom životu je i legendarna Jenna Jameson koji je na početku karijere bila i u dužoj lezbijskoj vezi s kolegicom Nikki Tyler s kojom je zajedno i živjela.

 

03Jolie

3. ANGELINA JOLIE

Glumica i humanitarka je danas u sretnom (ovisno o tome kojim medijima vjerujete) braku s Bradom Pittom, ali uvijek je isticala da je bila u vezama i sa ženama i muškarcima. Jolie je na velikom platnu igrala biseksualku u filmu Gia, a u stvarnom životu je dugo bila u vezi s glumicom Jenny Shimizu, a krevet je dijelila i s Misty Cooper i Elizabeth Mitchell.

 

02Electra

2. CARMEN ELECTRA

Carmen Electra voli bad boys muškarce poput Tommy Leea, Dennisa Rodmana, Dave Navarra ili Ryana Lochtea. Ali, lijepa glumica se voli ponekad zabaviti i sa ženama. Iako za vezu bira muškarce, sa ženama voli flertovati, ljubiti se, a ponekad završiti i u krevetu. Electra nikada nije otkrila imena sretnica, ali se zato slavna rockerica Joan Jett pohvalila njihovom akcijom pod plahtama.

 

01Fox2

1. MEGAN FOX

Danas udata glumica je u razgovoru za Esquire izjavila da uopće ne sumnja da je biseksualna i da voli promatrati lijepe djevojke. Fox je također priznala da je imala biseksualna iskustva, ali da nikada nije bila u vezi sa djevojkom. Njezina idealna žena je Olivia Wilde za koju je izjavila da bi prevalila planinu da bude s njom!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako depilirati intimno područje

Što napraviti kada vaša djevojka poželi da i vi budete „ćelavi“ na intimnom području   Žene zbog muškaraca prolaze različite tretmane, uključujući i brazilsku depilaciju ...