10 najseksi surferica svijeta

0

Tko ne bi poželio poduku jahanja na valovima od ovako zgodnih djevojaka?

 

Quincy-Davis

QUINCY DAVIS

Kako u New Yorku, gradu iz kojeg dolazi, nema plaža niti je poznat po surfanju, zgodnu 19-godišnju zaljubljenicu u valove možete naći na plažama Puerto Rica, gdje jaše valove i dobija lijepu brončanu boju.

 

CatherineClark

CATHERINE CLARK

Zgodna djevojka iz Kalifornije je, baš kao i svi stanovnici suncem okupane države, počela rano surfati – već u dobi od četiri godine. Jedna od najboljih Pro surferica je prije tri godine slomila koljeno ali se vratila bolja nego ikada!

 

MonycaByrne

MONYCA BYRNE-WICKEY

Već smo više puta pisali kako egzotične djevojke privlače pozornost, a Monyca je zahvaljujući tome što dolazi s Havaja, definitivno jedna od njih. Bikini joj jednostavno fantastično stoji, ali loša vijest je da je udata za kolegu surfera.

 

anastasiaashley2

ANASTASIA ASHLEY

Još jedna djevojka s Kalifornije koja uživa u jahanju valova, ali ne samo na obalama Kalifornije već i na Havajima. Osim što odlično izgleda u bikiniju, Ashley ima i jako seksi ples zagrijavanja koji izvodi prije nego uđe u more.

 

Alana-Blanchard-Pictures

ALANA BLANCHARD

Alanu mnogi smatraju najseksi surfericom na svijetu, a tu titulu joj je dao i ugledni Sports Illustrated. Zgodna djevojka s Havaju ima cijelu armiju obožavatelja širom svijeta, ali osim što dobro izgleda Alana je i izvrsna surferica. Izgled i uspjeh – ubojita kombinacija!

 

RosyHodge

ROSY HODGE

Zgodna djevojka iz Južne Afrike ne sam oda je surferica već se okušala i na filmu glumeći – surfericu. Njezino umijeće jahanja valova mogli ste vidjeti u Valovi smrti 2 gdje, za razliku od drugih glumica, nije trebala dvojnicu.

 

SallyFitzgibbons

SALLY FITZGIBBONS

Ovoj Australki su nudili karijeru fotomodela ali se ona ipak odlučiti tamo gdje se osjeća najugodnije – na valovima. Poznata je kao jedna od najbržih surferia, a osim surfanja aktivna je na atletskoj stazi i nogometnom terenu.

 

KarinaPetroni

KARINA PETRONI

Višestruka prvakinja dolazi iz Paname, iako je većinu od svoje 24 godine provela na plažama Floride. U slobodno vrijeme, kada nije na valovima, može je se vidjeti na photoshootinzima i modnim revijama, a i veliki je aktivist za ljudska prava.

 

MaliaJOnes2

MALIA JONES

Najstarija, ali ako nas pitate, i najzgodnija surferica na ovoj listi! People ju je stavio na listu 50 najljepših ljudi svijeta, Esquire u Top 10 sportašica, dok joj je Sports Illustrated ponudio slikavanje za naslovnicu (što je i prihvatila).

 

bruna-schmitz

BRUNA SCHMITZ

 

Još kao dijete koje je trčkaralo plažama u Brazilu, Bruna se zaljubila u surfanje. Već sa 14 godina je počela sa natjecanjima, kasnije postavši najmanja pobjednica državnog natjecanja. I Bruna je jedna od djevojaka koja je krasila Sports Illustratedovo specijalno izdanje.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments