10 najseksi Sports Illustrated djevojaka

0

Sports Illustrated uskoro predstavlja svoje najnovije izdanje u kupaćim kostimima, a ovo je 10 ljepotica koje su obilježile njihovu prošlost (i sadašnjost)

 

01SHAYK2

IRINA SHAYK

Djevojka Cristiana Ronalda je prva Ruskinja koja je krasila specijalno bikini izdanje Sports Illustrateda, a redovna je pojava na njihovim stranicama od 2007. godine. Seksi slikavanja za ovaj magazin je odrađivala na Havajima, Čileu i Grenadi, a u posljednje vrijeme najviše radi u Španjolskoj.

 

02crawford

CINDY CRAWFORD

Jedan od najvećih supermodela svih vremena, žena koja je harala 80-tih i 90-tih, i bila na naslovnici svih velikih časopisa poput Voguea, Ellea i Peoplea, nekim čudom nikada nije bila na naslovnici Sports Illustrateda! Iako se ostavila svijeta mode, ova  48-godišnja bomba još uvijek prihvati poneki posao.

 

03miller22

MARISA MILLER

Američka ljepotica se pojavila na naslovnici Sports Illustrated Swimsuit Issue 2008. godine, godinu dana nakon što je postala Victorijin anđeo, te je taj broj dugo vremena bio najprodavaniji svih vremena. Godinu dana ranije, u sad veće legendarnom slikavanju, slikala se noseći samo iPod!

 

04klum

HEIDI KLUM

Jedan od najprepoznatljivijih modela je još daleke 1998. godine postala prva Njemica na naslovnici legendarnog izdanja, te je bila u svim izdanjima do smanjivanja opsega svog rada. U jubilarnom 50. izdanju ovog specijalnog izdanja Heidi Klum je predvodila svoje kolegice….

 

05pton

KATE UPTON

Seks bomba koju je People nedavno proglasio najseksi ženom svijeta je tek na početku svoje karijere, a već ima dvije naslovnice ovog specijalnog izdanja. Na stranicama magazina se pojavljuje od 2011. godine, a već godinu dana kasnije bila je na naslovnici. Posebno se pamti slikavanje na Sjevernom polu!

 

6romijn

REBECCA ROMIJN

Nakon što se iz Europe vratila u SAD, Rebecca je postala Victorijin anđeo, da bi godinu dana kasnije, 1998. osvanula na naslovnici bikini izdanja i to sa smo body paintom na sebi, čime je postala pri bojama oslikano model na Sportsovim stranicama. Naslovnicu je ponovila 2006. godine.

 

07banks2

TYRA BANKS

Prvi tamnoputi model na naslovnici Sports Illustrateda će zauvijek biti zapamćen po slikama u crveno-rozom kostimu. Banks je naslovnicu ponovila i godinu dana kasnije, a biti će zapamćena i kao jedan od najvećih supermodela svih vremena.

 

08macpherson

ELLE MACPHERSON

Htjela je pozirati samo godinu dana kako bi skupila novac za studij, a postala je jedan od najvećih supermodela svih vremena. Žena koja je dobila nadimak The Body, krasila je naslovnicu Sports Illustated Swimmsuit izdanja rekordnih pet puta, i to u rasponu od 20 godina!

 

9brinkley

CHRISTIE BRINKLEY

Danas 60-godišnja Christie je prava legenda Sports Illustrateda – njezinu karijeru je lansiralo upravo bikini izdanje ovog magazina na čijoj je naslovnici bila čak tri puta za redom, od 1979. – 1981., što je bilo prvi put da je to nekome pošlo za rukom. Od tada je bila na naslovnici više od 500 magazina širom svijeta.

 

10ireland2

KATHY IRELAND

Kathy Ireland će zauvijek biti zapamćena kao najaktivniji Sportsov model koji se pojavio u magazinu čak 13 godina za redom, a tri puta je bila na naslovnici (nešto što je pošlo za rukom još samo Brinkley i Cheryl Tiegs). Jedna od te tri naslovnice je bila posebna – jubilarno 25. izdanje.

 

Foto: Sports Illustrated

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments