10 najseksi oktagon djevojaka

0

Najbolji dio UFC-a su prelijepe oktagon djevojke, a mi vam donosimo 1o najseksipilnijih

 

Andrade

JHENNY ANDRADE

Prije nego je debitirala na UFC 163 u Brazilu, Brazilka čudnog imena je bila model za donje rublje. Radila je i na brazilskoj televiziji, pojavila se u nekim reality showovima te je kratko studirala novinarstvo. Andrade je dio svakog UFC turnira koji se održava u njezinoj zemlji, uključujući finale treće sezone Ultimate Fighter Brazil.

 

Miller2

AMBER NICOLE MILLER

Jedna od najranijih oktagon djevojaka debitirala je na UFC 40 u studenom 2002. godine, te je u organizaciji ostala tijekom iduće četiri godine. Prije nego je potpisala za UFC, Miller je bila dio Mickey Mouse Showa na Disneyevom kanalu, te se počela manekenstvom baviti sa 16 godina. Krasila je naslovnice GQ-a i Maxima te je čak gostovala i u epizoda CSI-a.

 

Stanton

LOGAN STANTON

Lijepa Stanton je debitirala na UFC 92 u prosincu 2008 da bi dobila otkaz nakon samo godinu dana. Otkaz je uslijedio nakon UFC 107, i iako nikada nisu objavljeni razlozi, priča je bila da je otkaz dobila jer je medijima prenijela da Josh Koscheck simulira ozljede. Nakon otkaza u UFC-u, pozirala je za različite magazine te je pokrenula vlastiu stranicu za prodaju nakita.

 

Powell

CHANDELLA POWELL

Nema ljubitelja MMA koji nije primjetio tamnoputu djevojku koja je s Celeste i Palmer tvorila ubojiti trio nakon što je debitirala 2009. godine. Isto tako, nemoguće je bilo ne primijetiti da je nema u posljednje vrijeme. Razlog? Powell se pojavila u nekim soft porn filmovima kao (Mariah Ashton) a da nije obavijestila organizaciju. Također je radila kao zečica u Playboy klubu u Las Vegasu.

 

Cambesny2

JESSICA CAMBENSY

Djevojka filipinsko-kinesko-američkih korijena je za UFC debitirala u studenom 2012. godine u sklopu UFC on Fuel TV 6, kada je UFC prvi put održao show u Kini. Cambensy je dio svakog UFC-ovog turnira i showa koji se održava na području Azije, a prije nego je pristupila organiziaciji, kao i sve druge djevojke, bavila se modelingom.

 

Celeste

ARIANNY CELESTE

Prelijepa Arianny Celeste je vjerojatno najzaslužnija za popularizaciju oktagon djevojaka, i slobodno možemo reći da je najpoznatija i najseksipilnija oktagon djevojka svih vremena. Svoju karijeru u oktagonu je počela 2006. godine, a dio UFC-a je i danas, iako radi samo showove u Sjevernoj Americi. Celeste je redovno dio lista najseksi djevojaka, a krasila je i naslovnicu Playboya za studeni 2010.

 

Leah

RACHELLE LEAH

I Rachelle je još jedna od originalnih oktagon djevojaka koja je debitirala na UFC 48 u lipnju 2004. godine. Zgodna Leah je također imala tu čast da je postala prva oktagon djevojka koja je pozirala za Playboy (nešto što će kasnije postati uobičajena praksa). Pozirala je i za GHM, Maxim, Mens Fitness i slične magazine.

 

Sonoma

ALI SONOMA

Tipična sveamerička djevojka je priliku da postane oktagon djevojka dobila nakon što je pobijedila u Maximovom natjecanju Hometown Hotties 2006. godine. UFC je napustila godinu dana kasnije kako bi se posvetila vlastitim poslovima, a prije UFC-a se bavila manekenstvom sedam godina. Svojevremeno je bila zaručena za borca Diega Sancheza.

 

Madison

HOLLY MADISON

Madison je dobro poznata kao bivša zaručnica Hugha Hefnera koja unatoč tome nikada nije dobila priliku biti na naslovnici Playboya. Madison također nikada nije bila stalna oktagon djevojka, ali su nejzina dva nastupa bila medijski izuzetno popraćena, pogotovo nastup na jubilarnom UFC 100 u kojem su se borili Brock Lesnar i Frank Mir.

 

Palmer

BRITTNEY PALMER

Prije nego je počela raditi za Zuffu Palmer je bila plesačica, i model nakon čega je debitirala u WEC-u. Dio UFC-a postala je u siječnju 2011. godine na UFC-u 125. U ožujku 2012. godine je krasila naslovnicu Playboya nakon čega je pozirala i za mnoge druge časopise za muškarce. Zanimljivo, Palmer je i slikarica, a neke njezine radove je kupio i vlasnik Zuffae Dana White.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ta divna stvorenja – svekrve

Nastavak nepresušne teme, o majkama momaka i supruga koje će svakoj ženi pokušat uništiti život     „Tanašna figura u crnom, prikladna za upotrijebiti izraz ...