10 najboljih poza svih vremena

0

Donosimo vam najbolje ikada izmišljene poze u kojima podjednako uživate i vi i vaša partnerica

 

10. ŠKARE

Unatoč tome što su pokreti ograničeni u ovoj pozi, pružit će vam prilično intime, ali i vrućine u donjim dijelovima.

Kako se izvodi: Legnite okrenuti na bok, licem u lice. Partnerica prebacuje nogu preko vašeg kuka, a vi provlačite vašu gornju nogu između njezinih nogu. Nakon penetracije ona se okreće svojim tijelom tako da je 90 stupnjeva u odnosu na vaše tijelo.

Zašto je vole žene: Iako ima malo pokreta u ovoj pozi, trenje koje se stvara u području genitalija će izludjeti svaku djevojku.

Zašto je vole muškarci: Osim što će omogućiti bolju penetraciju, pružit će i zanimljiv pogled koji će samo dodati na „vrućini“ ove poze.

 

9. LJULJAČKA

Poza koja je prilično intimna će joj omogućiti da preuzme kontrolu, a nema djevojke koja to ne voli.

Kako se izvodi: Sjednite na krevet (ili neku drugo podlogu), nakon ona sijeda u vaš zagrljaj, čvrsto stisnuta uz vas, i s nogama iza vaših leđa.

Zašto je vole žene: Jedna od najintimnijih poza joj pruža mogućnost da se čvrsto stisne uz vas, i da vas ljubi, što će joj pružiti osjećaj da ste postali jedno.

Zašto je vole muškarci: U ovoj pozi možete fokus pomaknuti s penetracije na osjećaj intime, što je zanimljiva promijena. Baš zbog toga je ujedno ovo jedna od pozi u kojoj ćete moći izdržati duže, pa dođe kao dobra prilika za odmor.

 

8. T-POZA

Poza koja omogućuje duboku i snažnu penetraciju, a sve bez potrebe da ustajete, može dobiti samo pluseve.

Kako se izvodi: Djevojka legne na leđa, a vi na bok tako da vaše tijelo bude na 90 stupnjeva u odnosu na njezino. Ona podiže noge i prebacuje ih preko vašeg boka nakon čega vi penetrirate.

Zašto je vole žene: Djevojke moraju biti opuštene kako bi u potpunosti uživale u seksu, a ova poza nudi upravo to. Također, mogućnost duboke penetracije, kao i penetracije pod različitim kutovima će je dovesti do ludila.

Zašto je vole muškarci: Iako se leži na boku, ova poza omogućuje duboku i snažnu penetraciju što pruža dodatni osjećaj moći. Također, ovo je jedna od poza u kojoj se može duže izdržati.

 

7. OBRNUTA KAUBOJKA

Poza koja će vam pružiti odmor i pogled na njezinu guzu, a njoj priliku do sve drži pod kontrolom.

Kako se izvodi: Legnite na leđa. Partnerica sjeda na vas, ali tako da je vama okrenuta leđima.

Zašto je vole žene: Osim što joj pruža osjećaj kontrole, jer određuje dubinu i brzinu penetracije, pruža joj mogućnost i eksperimenta s kutovima penetracije.

Zašto je vole muškarci: Ova poza vizualno potpuno izluđuje muškarce i podsjeća ih koliko je seksi žensko tijelo dok se kreće gore-dole. Ukoliko vaša partnerica ujedno ima i seksi guzu, prakticirajte je što češće!

 

6. 69

Nema dobrog seksa bez dobre predigre, a kako se niti jedan partner ne bi osjećaju zapostavljenim poza 69 je savršeno rješenje.

Kako se izvodi: Sasvim je svejedno bili vi gore ili dole, ali radi praktičnosti možda je bolje da ste vi dolje kako ne bi imala pritisak vašeg tijela.

Zašto je vole žene: Ne samo da djevojke vole da ih se oralno zadovoljava, nego obožavaju i kada istovremeno vide koliko užitka pružaju vama.

Zašto je vole muškarci: Muškarci su u pravilu zainteresiraniji da ih se oralno zadovoljava, nego da zadovoljavaju partnerice, a ova poza je savršena da ih „natjera“ na ovo drugo, jer istovremeno i sami dobivaju ugodu.

 

5. ŽLICA

Idealna poza za jutarnji seks, kao i za one lijenije, a nudi iste osjećaje kao i doggy poza.

Kako se izvodi: Legnite na bok (baš kao i ona) iza nje, te penetrirajte. Vrlo jednostavno.

Zašto je vole žene: Još jedna poza koju djevojke vide kao vrlo intimnu jer se u njoj (tj. u vašem tijelu) osjećaju sigurnima. Također, pritiscima o vaše tijelo, penetraciju mogu napraviti puno dubljom.

Zašto je vole muškarci: Intimna poza koja vam nudi i puno „zloće“. Osim što možete „navaliti“, možete je grliti rukama, igrati se s njezinim grudima, stimulirati joj klitoris…

 

4. MISIONARSKA

Ova poza je nekima „najdosadnija“ jer je najčešća, ali je najčešća s razlogom. Koliko puta ste imali seks a da niste barem na trenutak bili u ovoj pozi?

Kako se izvodi: Djevojka u kojoj partnerica legne na leđa, a vi penetrirate tako da ste licem u lice s njom. Klasika.

Zašto je vole žene: Poza u kojoj joj se nudi osjećaj i intimnosti i podložnosti za djevojke mora biti omiljena. A ukoliko aktivno sudjeluje, bilo da prati vašu penetraciju ili da raširi noge pružajući vam mogućnost dublje penetracije, orgazam će u konačnici biti puno jači.

Zašto je vole muškarci: Najčešće je prakticiramo na početku veze, kada su osjećaji zaljubljenosti jaki pa vam ova poza omogućuje pogled u njezine oči, kao i ljubljenje.

 

3. NOGE NA RAMENIMA

Ova verzija misionarske poze će izludjeti doslovno svakog muškarca, baš kao i svaku ženu.

Kako se izvodi: Djevojka legne na leđa, a vi penetrirate u klasičnoj misionarskoj pozi. Nakon toga ona podiže noge na vaša ramena.

Zašto je vole žene: Osim osjećaja dubine vaše penetracije, djevojke će uživati u osjećaju potpune podložnosti vama. Ima nešto sirovo, životinjsko u ovoj pozi što one vole.

Zašto je vole muškarci: Ova poza omogućuje najdublju moguću penetraciju što će vas potpuno izludjeti, baš kao i otvorenost njezinog tijela koja omogućuje laku penetraciju.

 

2. ONA NA VRHU

Je li ova poza savršena? Njoj pruža kontrolu, a vama neponovljivo iskustvo!

Kako se izvodi: Legnite na leđa, a ona sjeda na vas, okrenuta licem prema vama.

Zašto je vole žene: Ova joj poza pruža apsolutnu kontrolu (baš kao i obrnuta kaubojka), a ujedno i sama određuje kut pa se tako lako može prilagoditi da joj vaš penis stalno stimulira g-točku.

Zašto je vole muškarci: Svakom muškarcu ponekad treba predah, ali umjesto da u potpunosti stanete, prebacite se u ovu pozu u kojoj će ona uživati u nastavku akcije a vi u pogledu na njezino tijelo. Zar postoji muškarac koji može odoljeti pogledu na njezine „skakajuće grudi“?

 

1. DOGGY

„Zločesta je“, nudi fantastičnu penetraciju, ima mnogo mogućnosti, a da o pogledu ne govorimo – što se može ne voljeti na ovoj pozi?

Kako se izvodi: Djevojka se namjesti tako da je na „sve četiri“. Vi se smještate iza nje klečeći ili stojeći (ovisno o mjestu gdje se izvodi) i penetrirate.

Zašto je vole žene: Djevojke je obožavaju jer su vam potpuno prepuštene, a kako nema vizualni podražaj jer ne vidi što dse događa, veći fokus joj je na samu penetraciju što dodatno pojačava ugođaj.

Zašto je vole muškarci: Nakon penetracije i stavljanja ruka na njezine bokove nema tog muškarca koji se neće izgubiti u zadovoljstvu. Doggy je „životinjska“ poza, kao i još jedna poza koja pruža nevjerojatno vizualno iskustvo. I, naravno, pruža vam nevjerojatnu dubinu penetracije.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Top 5: Najopasnije moto bande

Serije poput Sinovi anarhije prikazuju moto bande kao cool motoriste, ali u stvarnosti je situacija potpuno drukčija   „Vođa Pagansa je 2000. godine šokerom omamio ...