10 muških seksualnih maštarija

0

Jedan internetski portal napravio je veliko istraživanje o čemu muškarci maštaju

  

„Seks sa prijateljevom djevojkom, seks sa udanim ženama, sa šefovom ženom, maloljetnom kćerkom, … Prije nego me mašta odnese izvan zakona i razuma, samo savjet – tri puta razmislite, prije nego nešto učinite“

 

DOMINACIJA

To je za neke muškarce glavna seksualna fantazija, a za većinu ne, što možemo pripisati prije svega lijenosti muškaraca, kojima se neda previše „komplicirati“ oko seksa. Vezati konopce zahtijeva pripreme. Bol se sviđa samo nekima.

 

HAREM

Harem je seksualna fantazija, koja proizlazi iz realnosti povijesti, a u praksi je povezana sa određenim društvenim statusom. Harem je danas nezamisliv, jer su se povećale ženske potrebe. Vođa harema naime spava svaku noć sa drugom, ostale moraju čekati da dođu na red. A koja žena danas još čeka na seks? Muškarac bi u modernom haremu brzo odustao.

 

MLAĐA/STARIJA ŽENA

Ova seksualna fantazija je prilično svakodnevna, a u ekstremu sporna. Svatko ima za partnera jedno ili drugo. Požudne tinejđerice, koje možemo zavesti i učiti, s lakoćom nose naše potomstvo. A starije žene preuzimaju učiteljsku ulogu, iskusne su i bez ograda.

 

ORGIJE

Ogija se čini jako lijepa i svi se vidimo u orgiji, kako mijenjamo partnere itd. Muškarci u orgijama vole zaboraviti na prisutnost drugih penisa, trbuha i dlakavih leđa, zato je u fantaziji sve tako lijepo. Muška orgija je specifična seksualna fantazija i nema puno veze sa pravim orgijama.

 

PROMATRANJE SVOJE PARTNERICE SA DRUGIM MUŠKARCEM

Još jedna seksualna fantazija, koju je bolje ne ostvariti, ako niste izuzetno zreli i slobodoumni. Ako samo nabrojimo, što sve može krenuti naopako, ispunili bismo cijelu stranicu.

 

ZABRANJENO VOĆE

Što je više zabranjeno ili moralno sporno, to nosi u sebi veći šarm. Seks sa prijateljevom djevojkom, seks sa udanim ženama, sa šefovom ženom, maloljetnom kćerkom, … Prije nego me mašta odnese izvan zakona i razuma, samo savjet – tri puta razmislite, prije nego nešto učinite. Možda u tom trenutku iskušenje ode samo.

 

SEKS S NEPOZNATOM ŽENOM

Uvijek omiljena seksualna fantazija. Nasumce odabrana djevojka u baru, na odmoru, knjižnici, cijeli svijet nudi beskonačnu zemlju fantazije potencijalnog seksa sa svakom ženom u prolazu. I nepoznata je žena uvijek tajnovita, zato je seksi i privlačna.

 

ROLEPLAY

Više se radi o glumljenju uloga od strane žene. Svi bi voljeli spavati sa svojom medicinskom sestrom, odvjetnicom, kuharicom, školarkom, nogometašicom, itd. To su muške fantazije. A da bi sami posudili vatrogasni kostim i iznenadili svoju dragu, to nije dio naših fantazija. Previše posla.

 

POSEBNE LOKACIJE

Muške seksualne fantazije postaju sve jednostavnije i dosadnije. Jedna od rijetkih fantazija, što se može ispuniti i tko god o tome samo fantazira, neka se samo malo pomakne i pokuša. Uredi, wc-i, automobil, dizala, svaki prostor na zemlji je potencijalni prostor za seks. Ako trebate ideje, naša stranica vam nudi more fantazije.

 

TROJAC

 

Najomiljenija muška seksualna fantazija izgleda da je trojac. Dvije djevojke, jedan penis i akcija. Trend opadanja domišljatosti i raznolikosti se na pravom mjestu i u pravom društvu na sreću završava.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments