10 monstruoznih stvarnih kanibala

0

Njihovi zločini su potresli cijeli svijet, a detalji su toliko mučni da promislite želite li čitati dalje

 

„Nijemac Meiwes je od malih nogu maštao o tome da pojede nekoga, pa je 2001. godine na jednom Internet forumu posvećenom kanibalizmu postavio oglas u kojem traži nekoga tko želi biti pojeden“

 

Chikatilo

ANDREI CHIKATILO

Ruski monstrum je tijekom svoje karijere ubio 52 žrtve – žene i djecu, a žrtvama je pio krv i žvakao penise (!?). Uhićen je nakon što ga je policajac vidio kako izlazi iz šume (u kojoj je upravo ubio svoju posljednju žrtvu) a usta su mu još bila krvava. Prvotno je porekao krivnju da bi kasnije priznao sva ubojstva. Chikatilo je stoga za svoje gnjusne zločine pogubljen 1994. godine, a zanimljivo je da je dugo radio kao učitelj ali je bio otpušten nakon seksualnih napada na učenike.

 

Dahmer

JEFFREY DAHMER

Između 1978. i 1991. godine Kanibal iz Milwaukeea je silovao i ubio 17 muškaraca i dječaka! Žrtve bi drogirao, a nekada bi ih nakon toga i ubio injekcijama sa smrtonosnim kemikalijama. Nakon toga bi ih u kadi isjekao na komade ostavljajući srca i jetre za prehranu dok bi ostatke uništavao kiselinama. Prije uhićenja je ubijao jednom tjedno, a policija je u njegovom stanu pronašla pun hladnjak komada tijela. Osuđen je na 16 doživotnih kazni zatvora, a tri godine kasnije ubio ga je cimer u zatvoru.

 

Griffith

STEPHEN GRIFFITHS

Poznat i kao ubojica sa samostrijelom, svoje je žrtve ubijao upravo ovim oružjem, nakon čega bi njihova tijela isjeckao i pojeo. Ubio je tri prostitutke, a uhićen je nakon što ga je sigurnosna kamera snimila kako ubija posljednju žrtvu i nakon toga odvlači njezino tijelo u svoj apartman. Griffiths je bio fasciniran svojim zločinima, a zanimljivo je i da je studirao psihologiju! Osuđen je na doživotni zatvor a do sada je u čak četiri navrata pokušao samoubojstvo te je često štrajkao glađu.

 

Harker

DAVID HARKER

Mnoge žene su smatrale Harkera inteligentnim i šarmantnim, a njegovom šarmu je podlegla i 32-godišnja Julie Paterson koja je isto večer završila s njim i u krevetu. Međutim, kako je kasnije ispričao, Harkeru je tijekom seksa bilo dosadno pa ju je zadavio, otkinuo glavu, skuhao i pojeo zajedno s pastom i sirom!? Naknadno su pronađeni samo dijelovi tijela žrtve, a ostatak je tijekom vremena pojeo suludi Harker. Osuđen je na doživotni zatvor.

 

albert-fish-1935

ALBERT FISH

Prije nego je 1936. godine otišao na električnu stolicu, Fish je napisao roditeljima 10-godišnje Grace Budd kako je nesretnu djevojčicu skinuo, silovao, zadavio, isjeckao na komade, skuhao i pojeo tijekom idućih devet dana. Slično pismo je ostavio roditeljima BillyjaGaffneya, dječaka kojemu je nakon ubojstva popio krv. Suludi kanibal je priznao da je silovao više od 100 djevojčica i dječaka te ubio njih troje, iako je ta brojka vjerojatno veća. Osuđen je na smrtnu kaznu koja je izvršena u Sing-Sing zatvoru.

 

Gein

ED GEIN

Čovjek koji je poslužio kao inspiracija za Psiho i Teksaški masakr motornom pilom je ubio najmanje dvije žene. Dijelove tijela žrtava je skuhao i pojeo, a najbizarnije od svega je da je komade njihove kože iskoristio kako bi napravio jastuke za stolice! Gein je bio traumatiziran smrću svoje majke s kojom je bio blizak, što je utjecalo na njegove postupke nakon ubojstava, a dijagnosticirana mu je shizofrenija zbog čega je osuđen na doživotni boravak u mentalnoj instituciji. Preminuo je u 77. godini od raka pluća.

 

Volke

MARCUS VOLKE

Marcus i Mayang su bili atraktivan par koji je živio u Brisbaneu i koji nikako nije odavao da će završiti na naslovnicama medija zbog zločina. U jednom trenutku ludila Marcus je ubio svoju partnericu, a kasnije i sebe, ali tek nakon što je skuhao njezino tijelo i pojeo dijelove! Kasnije se ispostavilo da je Mayang bila skupocjena transeksualna prostitutka koja ne naplaćivala 400 dolara po satu kako bi prehranjivala svoju obitelj u Indoneziji. Policija je kasnije otkrila i da je Marcus često tukao svoju partnericu, a taj put su izgleda stvari dodatno izmaknule kontroli.

 

Packer

ALFERD PACKER

Lovac na zlato u Coloradu se jednog dana 1874. godine zaputio u planine u potragu za zlatom zajedno s još petoricom kolega. Dva mjeseca kasnije Packer se vratio sam te je objasnio da se svu petoricu kolega morao ubiti u samoobrani te da je pojeo njihova tijela kako ne bi umro od gladi. Porota mu nije povjerovala pa je osuđen na 40 godina zatvora  što je tada u tom dijelu bila najveća kazna. Ipak, Packer je naknadno pušten na slobodu jer se niti njegova krivica nije mogla dokazati.

 

Meiwes

ARMIN MEIWES

Nijemac Meiwes je od malih nogu maštao o tome da pojede nekoga, pa je 2001. godine na jednom Internet forumu posvećenom kanibalizmu postavio oglas u kojem traži nekoga tko želi biti pojeden. Na pravo čudo dobio je nekoliko odgovora, a s jednim od njih, inženjerom Bernd Jurgen Armando Brandeom se i našao. Meiwes i Brande su prvo zajedno pojeli Brandeov penis nakon čega je Meiwes ubio žrtvu, skuhao i pojeo dijelove njegova tijela. Unatoč tome što je Brande svjesno pristao da bude ubijen i pojeden Meiwes je u slučaju koji je potresao cijeli svijet, osuđen na doživotni zatvor.

 

bryan

PETER BRYAN

U trenutku kada je uhićen Bryan je kuhao mozak svoje žrtve. Prije 20 godina je uhićen i zatvoren u mentalnu ustanovu zbog ubojstva 20-godišnje djevojke, da bi ga uz preporuke socijalne službe nakon nekog vremena pustili. Bryan je to iskoristio za dva nova ubojstva nakon kojih se i nahranio svojim žrtvama. Dobio je dvije doživotne kazne i teško da će država ponovo napraviti grešku i pomilovati ga.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Novitec Rosso N-Largo F12

Njemački tim napravio je još nabrijaniju i atraktivniju verziju Berlinette   „N-Largo donosi novi aero kit čiji je svaki dio dizajniran vodeći računa o aerodinamici, ...