10 modnih stvari koje će odbiti žene

0

Dobro promislite što oblačite jer neke stvari već na prvu mogu odbiti pripadnice ljepšeg spola

 

„Manje ćete štete napraviti ako ne napravite ništa nego ako ćelavost počnete skrivati na smiješne načine poput prebacivanja kose s jedne na drugu stranu“

 

1. Prevelika odjeća. Mršaviji muškarci misle da dobro izgledaju ako im odjeća visi u stilu Snoop Dogga, ali u stvarnosti djevojkama izgledaju još mršavije.

2. Trenerke. Istina, u trenirkama možete izgledati pristojno, ali ne ukoliko ste izašli na spoj sa djevojkom.

3. Kroksice. Stvarno? Koliko imate godina? Pet?

4. Kapa okrenuta naopačke. Devedesete su prošle, i sada kape na taj način nose samo djeca i oni koji misle da je „fudbalerka“ odlična frizura koja nažalost danas nije shvaćena.

5. Raščupana brada. Mnoge djevojke vole muškarce s bradom, čak ih smatraju i izrazito muževnim. Međutim, velika je razlika između uredne i održavane brade i brade koja je samo puštena da naraste.

6. Bijele čarape. Da se razumijemo – bijele čarape mogu proći jedino na tenisice i sportski look.

7. Skrivanje ćelavosti. Iako se čini da je ćelavost kraj svijeta, manje ćete štete napraviti ako ne napravite ništa nego ako ćelavost počnete skrivati na smiješne načine poput prebacivanja kose s jedne na drugu stranu.

8. Pederuša. Muška torbica za oko pasa, poznatija kao „pederica“ ili „pederuša“ je nešto što nikada nećemo shvatiti kako je itko mislio da može izgledati muški!

9. Nenošenje remena. Problem nije u tome što ćete kao izgledati lošije, dapače uopće se ne mora primjetiti razlika, ali će se primjetiti kada se sagnete jer nitko ne želi gledati vaše gole guzove.

10. Visoke čarape. Koliko puta ste vidjeli muškarca u kratkim hlačama i visokim čarapama? To može proći jedino kao dio bavarske ili austrijske nošnje.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najvećih pojačanja Medveščaka

Zagrebački Medvjedi večeras počinju svoju prvu KHL sezonu, a ovih pet igrača bi im trebali biti najveća pojačanja   „Ljubitelji hokeja se Cheechooa sigurno sjećaju ...