10 istina o analnom seksu

0

Iako analni seks više nije tabu tema, ipak su nekima neke stvari o „ljubavi na stražnji ulaz“ nepoznanica

 

1. Analna penetracija je najmanje prakticirani oblik analnog seksa. Ovo će vam vjerojatno zvučati nevjerojatno, ali istraživanja su pokazala da su stimuliranje anusa i analingus češća pojava nego analna penetracija! Stoga se, kao uvod u analni seks prvo poslužite prstima i jezikom.

2. Analni seks nije bolan ako se izvodi pravilno. Ukoliko se izvodi pravilno – polagano, uz suglasnot oba partnera i uz puno lubrikanta, analni seks za djevojke može biti bezbolno i izluđujuće iskustvo. Opuštanje mišića i općenita opuštenost su ključ svega.

3. U analnom seksu možete početi uživati i ako je u prošlosti uvijek bio neugodan. Zbog nauegondnog prvog iskustva mnoge djevojke zauvijek prekriže analni seks. Šteta, jer uz pravog partnera mogu naučiti sve čari ove vrste seskualnog odnosa. Zašto taj parnter ne bi bili vi?

4. Anus okružuju dva mišića zatvarača, koji djeluju potpuno nezavisno jedan od drugog. Anus okružuje vanjski mišić zatvarač, što ga pojedinac samovoljno može opustiti, i napeti i unutarnji mišić zatvarač, kojim upravlja podsvjesni sistem tjelesnih reakcija.

5. Analna stimulacija pruža mnoge vrste užitaka. Fizički užitak kod analnog seksa je očigledan, ali psihički može biti ponekad i jači, pogotovo jer se radi nešto „zabranjeno“.

6. Analna stimulacija može dovesti do orgazma. Čak i samom analnom stimulacijom djevojke mogu doživjeti orgazam. Pomoći će i ako joj istovremeno stimulirate klitoris.

7. Na užitke prilikom analnog seksu utječe i prehrana. Prehrana može imati veliki utjecaj na doživljavanje analnog seksa. Najbolje je da bude takva da ne stvara težinu odnosno ne ometa probavni proces.

8. Anusu je potrebna drugačija vrsta higijene. Rektum je za razliku od vagine neravan i vijugav pa je stoga najbolji način higijene klistir.

9. Analni seks nije nužno igra dominacije i podređenosti. Obično se smatra da je analni seks potvrda dominacije muškarca nad ženom, ali pravilo dominacije i podređenosti tijekom analnog seksa samo je mit. Analni seks može biti jednostavno obostrano uživanje u upoznavanju analnih užitaka.

10. Analni seks može biti potpuno siguran. Ukoliko se koristi kondom u potpunosti se spriječava mogućnost zaraze bolestima, a alani seks sam po sebi ne može dovesti do trudnoće!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments