10 hazarderskih slika od kojih zastaje dah

0

Neki se ljudi izlažu nevjerojatnim opasnostima da bi se mogli pohvaliti slikama od kojih ostajete bez daha

 

„Pogled na zemlju, daleko ispod noga, malo tko može podnjeti, a najimpresivnije od svega jest da se Makhorov popeo na vrh sam i to bez sigurnosne opreme!“

 

01BurjKhalifa

BURJ KHALIFA

Burj Khalifa je, za one koji ne znaju, 828 metara visoki neboder, a kakav se pogled na Dubai pruža s njega pokazao je fotograf National Geographica Joe McNally, podjelivši svoju hrabrost (ludost) s ostatkom svijeta na Instagramu.

 

02MustangWanted

MUSTANG WANTED

Bivši pravni savjetnik je jednog dana shvatio da mu je posao dosadan pa se okrenuo zanimljivijoj zabavi – slikavanju s izuzetno visokih neboera. Mustang Wanted nikada ne koristi zaštitnu opremu, a sa zgrada visi držeći se samo jednom rukom.

 

03PrincessTower

PRINCESS TOWER

Grupa ruskih hazardera, poznatih kao Ludi Rusi, poznati su po igranju sa životima i slikavanjima po visokim zgrdama. Jedan od njih, Alexander Remnev, je nakon ove slike rekao da mu neboderi u Rusiji nakon ovoga više ne izgledaju tako visoki.

 

04HighriseDubai

HIGHRISE DUBAI

Još jedno dijelo Ludih Rusa koji se vole izlagati opasnosti bez zaštitne opreme. Ova slika je slikana na vrhu jednog od mnogobrojnih nebodera u Dubaiu, a gledajući je nemoguće je ne osjetiti vrtoglavicu.

 

05neboder

40-KATNI NEBODER

Scott Young penjanju na visoke nebodere daje sasvim novu dimenziju zbog koje mu se neki dive dok ga drugi smatraju idiotom. Ova slika je s Youngovog Youtube kanala u kojem izvodi stoj na rubu 40-katne zgrade gledajući u provaliju…

 

06Shanghai

SHANGHAI TOWER

Ova slika, koju je slikao Vadim Makhorov, jednostavno ostavlja bez daha. Pogled na zemlju, daleko ispod nogu, malo tko može podnjeti, a najimpresivnije od svega jest da se Makhorov popeo na vrh sam i to bez sigurnosne opreme!

 

07Saratov

SARATOV SPIDERMAN

Alexander Rusinov je ruski entuzijast koji je svojim nevjerojatnim izazivanjma sreće stekao naziv Spiderman iz Saratova. Naime, Rusinovova specijalnost je penjanje na visoke zgrade i slikavanje dok se drži samo jednom rukom, a ispod njega, stotinama metara niže je tlo…

 

08Vulkan

FOTOGRAF VULKANA

Kawika Singson je poznat po nevjerojatnim fotografijama vulkana, a ova fotografija je obišla cijeli svijet. Stojeći na krhkoj površini ispod koje je vrela lava, Singosonova cipela i tripod su se već zapalili od visoke temperature. Sve za pravu fotografiju, rekao je Singson.

 

09Macau

MACAU TOWER

Bungee jumping je previše ekstreman za mnoge, a što reći za skakače s nebodera? Kako izgleda tren prije nego se skoči u bezdan, pokazao nam je skakač koji se trenutak nakon slikavanja ove slike, „bacio“ sa drugog najvećeg tornja.

 

10moskva

MOSKOVSKI NEBODER

Nisu samo hrabri muškarci, već i žene. I to Ruskinje. Poznate po ludim trendovima, poput ljeganja na tračnice ispod jurećeg vlaka, Ruskinje pokazuju hraborst, poput Marie Bezrukove koja voli šetati po zidiću na vrhu visokog nebodera.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments